יש לי דילמה...

Queen Of Love

New member
יש לי דילמה...

יש לי דילמה קטנה אשמח לשמוע את דעתכם! יש לי חברה, שהיינו חברות טובות מאוד בצבא אבל הקשר ביננו קצת התרחק בגלל המרחק (מאז שהשתחררנו, שירתנו באותו הבסיס). שמרנו על קשר אבל אתם יודעים איך זה, כשעובדים ואין זמן כל השבוע..אז מדברים בטלפון כל יום ואז יום כן ויום לא...טוב זה בערך הקשר שיש לי איתה. עכשיו בצבא היא הכירה את חבר שלי (לשעבר) שירתנו באותו בסיס. בכל אופן הם נעשו ידידים טובים. נודע לי על זה לפני כחודש או יותר. אני מנותקת מהחבר לשעבר כבר המון זמן, אבל הייתה לנו שיחה לפני כחודש וחצי בערך, של היי מה נשמע (בכל זאת שנתיים) ונודע לי ממנו שהחברה שלי הכירה לו מישהי חדשה והם יוצאים עכשיו ביחד. אני נפגעתי מכך שהיא הסתירה את זה ממני ופשוט הפסקתי להתקשר אליה. (הבנתי שהם היו יוצאים ביחד כולם..ירדו לאילת, בקיצור עושים דברים ביחד) הסברתי לה שבתור חברה היא יכלה לבוא ולספר לי. (היא גם סיפרה לו משהו שביקשתי ממנה לא לספר במפורש - וזה גם נודע לי ממנו!) בכל אופן זה כבר פחות או יותר עבר, זה הציק לי מאוד בהתחלה, אבל עם הזמן זה גם עבר. עכשיו הקטע הוא שהיא מתקשרת אליי לפעמים, היא רוצה להיפגש איתי. עכשיו לדבר בטלפון נגיד...אבל לראות אותה ?...אני לא בטוחה שאני יכולה.. אני מרגישה קצת פגועה בפנים, כאילו האמון בה ירד לי. המחשבה שהיא ידידה של חבר שלי לשעבר ושחברה שלה יוצאת איתו..(אני מכירה את אותה בחורה) אני לא יודעת מה לעשות, אני לא אדם שאוהב לריב, דיברתי איתה יפה. אחרי שבועיים שזה קרה, נסיתי לסגור את זה הכי יפה שאפשר. אבל היא מתקשרת לפעמים ואני לא יודעת מה לעשות. אני צריכה לעשות מאמץ לשכוח? אולי אני סתם ילדותית ועושה עניין?
איך הייתם מגיבים במקומי? אשמח לשמוע דעתכם. Queen Of Love

מלכת האהבה שלא סתם קוראים לה כך

מה הפלא שאת לא רוצה לדבר איתה הרי את לא כועסת עליה (תקני אותי אם זה לא נכון)שהיא הכירה לו את החברה אלה על זה שהיא לא שיתפה אותך ולגבי זה שהם עושים דברים ביחד ולא סיפרה לך גם והכי גרוע בעיניי שהיא סיפרה לו משהו שאת סיפרת לה ולא רצית שהיא תספר אז אם אין אימון אין ידידות זו דעתי האמון הוא הדבר הכי חשוב ואם תצטרכי כל הזמן להיזהר בדברייך כדי שהיא לא תספר אז איזה כיף יש בשיחה הזו. (תאמיני לי אני האחרונה שאוהבת לסגור דלתות אבל האמון בשבילי הוא דבר ראשון במעלה)

@@

New member
מלכת האהבה שלי

אני תומכת בדברייה של נופרי, אמון, זאת מילת המפתח, אם אין אמון בין חברות, זוגיות וכד´ אין טעם להמשיך את זה. היום היא אמרה משהו מחר תגיד שוב ואולי זה יהיה עם יותר משקעים /נזקים. ולכן יקירה שלי תחלטי ל]י הרגשתך, אם החברות שלך איתה חשובה לה, אבל לפי דעתי החברות שלכם כבר מוצתה והיום הקשר הוא כבר לא "קשר" ולכן לנתק לא תהיה בעיה. ההחלטה היא שלך

מיקי 35

New member
אמון... ../images/Emo88.gif

לפי השקפת עולמי בחברות אמון היא מילת מפתח שמעפילה על כל היתר ברגע שאיבדת אמון בחברה, אין הרבה טעם שתהיי איתה בקשר עוד... כי בשביל מה ? אני שילמתי מחיר על השקפה זו בחיים שלי בזה שניתקתי קשר עם לא מעט חברים וחברות, אבל תמיד חשבתי שאם אני לא יכול לתת אמון, אז אין הרבה טעם בחברות

mariana

New member
יפה שלי../images/Emo68.gif

את כבר יודעת מה דעתי, אני חושבת שאת צריכה לנתק איתה את הקשר אבל בעדינות, כי אם תגידי לה את כל הסיבות למה את לא רוצה להיות איתה בקשר אז היא יכולה לספר לחבר לשעבר שלך והוא בטח האגו שלו יתנפח כי "נפגעת", ככה בכל אופן הוא יחשוב. אולי לא תעני לשיחות שלה, אולי פשוט תגידי לה את האמת בעדינות. תחשבי טוב טוב היא פגעה בך, ואת לא יכולה להגיד לי שלא, כי אני אישית הייתי נפגעת ואנשים כאלה נמחקים אצלי מהר מאוד. בהצלחה נשמתי

Queen Of Love

New member
תודה! ../images/Emo24.gif

נופר, ריקוש, מיקי מרין! חשבתי אולי שאני עושה סיפור אבל, ידעתי איפשהו בפנים שיש סיבה מוצדקת להרגשות שלי לגבי ה"חברות הזו".
רבה !! מודה לכולכם!!
Queen Of Love

shiraz2

New member
מלכה שלי..

אני די מסכימה עם האחרים, האמון הוא באמת מרכיב חשוב בחברות אבל אני מציעה לך לפני שאת מנתקת קשר או כל דבר בסגנון, פשוט להיפגש איתה ולדבר. תבררי איתה את כל הדברים האלו, כי לפעמים באמת יש המון אי הבנות וחבל שתנתקו קשר בגללן. אם בכל זאת דיברתם ולא הלך, ההפסד כולו שלה!!!!! היא הפסידה מישהי מתוקה כמוך, וזאת הבעייה שלה והיא אח"כ תתחרט על זה, את תראי. אוהבת, שיהיה לך אחלה יום, שירז

ניקולי

New member
מלכת האהבה

אולי קצת באיחור..אבל אני חייבת להגיב.. אני חושבת שמאז שאת וההוא נפרדתם כל אחד פנה לדרכו הוא..ואף אחד לא חייב לאף אחד דין וחשבון לא כן?? עכשיו החברה שלך הזאת מין הסתם ידידה שלו וחברה שלך.. תחשבי על זה שאם היא היתה באה לספר לך כל דבר..היית באיזה שהוא מקום גם כן נפגעת..ואולי אף היית אומרת לעצמך.. "מה היא מספרת לי, מה היא מנסה לאכול לי את הלב?" ואת זה אני אומרת מאחר וכל מה שנעשה בענינו לא נעשה טוב.. תמיד ישנן שאלות למה ואיך.. אני חושבת שחברתך מעוניינת בקשר איתך, ולא מעוניינת לנתק כל קשר ובמיוחד לא בגלל ה X שלך..כי שום דבר בעולם לא צריך לחתוך חברות טובה.. (כמובן באם את מעוניינת בה).. לדעתי ברגע שאת מתעצבנת שקורה עם ה X שלך משהו זה אומר שדיין לא השתחררת ממנו..ועדיין יש לך אולי את ההרגשה שיהיה עוד טוב, ואולי תחזרו..אבל יקרתי ה X שלך המשיך בדרכו ולא כ"כ מעניין אותו מה את חושבת..אז תפסיקי לאכול את עצמך מבנים ותתחילי לחיות, כמו שאת יודעת.. באהבה ניקול*

Queen Of Love

New member
ניקולי

יש משהו בזה ניקולי, פשוט מה שהכאיב לי זה שלא ידעתי כלום, מה הולך מאחורי, וקיבלתי את זה במכה אחת. ולא ממנה, אלא ממנו. הוא התקשר והשוויץ שיש לו קשר חדש.. את מבינה? איחלתי לו בהצלחה והכל וזה לא ממש הפריע לי כמו העובדה שהיא הלכה והכירה לו את אותה בחורה. אולי אני צריכה עוד קצת זמן לשכוח מזה לגמרי. תודה על התגובה בובה!

yelly

New member
לדעתי זה ילדותי

לכל בן אדם מגיע צאנס נוסף אבל, אם היא תפשל עוד פעם זה אומר שתצטרכי לנתק איתה את הקשר לחלוטין בקיצר, תני לה עוד צאנס!

הכוכבת

New member
חברות טובות

קודם כל, הכל תלוי בך ובהרגשתך... אבל אם זו הייתי אני... חבל על הזמן. חברות זה עבירות. לא צריך חברות כאלה מותק. שכחי ממנה.

למעלה