יש לי דילמה שמטרידה אותי ואת חבריי

• פותח הנושא more
  • פורסם בתאריך

more

New member
יש לי דילמה שמטרידה אותי ואת חבריי

מזה זמן רב. כולם מכירים, אני מקווה, את התוכנית פרפר נחמד! שם יש את אוזה - השם בא מאווזה, את שבי - שבא משבלול, את בץ שבא מצב, ואפילו את פינגי שבא מפינגוין. אז מאיפה לעזאזל בא השם נולי? היא אמורה להיות אפרוח!! מה בדיוק הקשר? אני וחבריי החלטנו שהשם חייב לבוא מ - שניצל, זה הדבר הכי הגיוני. אז אם למישהו יש תשובה לשאלה המטרידה הזו, אתה מוזמן לחלוק אותה איתי!

^^flower^^

New member
דילמה טובה!!

ממש אהבתי!! אף פעם לא חשבתי על זה. אני אשתף חברים ויבוא אלייך עם תשובה כי כרגע אין לי מושג...

וואלה אתה צודק!

אני חושבת שחשבתי על זה לא מזמן... זה מה שקורה שיש אחות קטנה בת 3 שחולה על פרפר נחמד...

Tulula

New member
אכן שאלה מטרידה ביותר...

אולי נולי בא מ"תנו לי" כי כל הזמן צריך ללטף ולאהוב אותה. וגם היא רכה כזו אז כיף ללטף ולאהוב אותה... אבל אהבתי את רעיון השניצל..."זה סופו של כל בלון" (מתוך "מעשה בחמישה בלונים")

אולי הם לא מצאו שם יותר דפוק מנולי

וכשהייתי קטנה הייתי מתה על פרפר נחמד ואיזה שיט אני עדיין זוכרת את שיר הפתיחה

ellli

New member
אני אהיה המלאך הגואל שלכם...

כדי שתרדמו בלילות..ויש אפילו הגיון פשוט ובסיסי בתשובה שלי....שהיא השערה כמובן..ובכן...לא אמתח אתכם יותר..לדעתי ייתכן שמקור השם הוא ביתם של אפרוחים שהוא הלול.....אז במקום לקרא לה לולי שזה שם בלי משמעות אישית שיפצו את זה ל נולי שמזכיר שם אמיתי כמו נילי ןגם מצלצל יותר טוב..

more

New member
אם היתם קוראים מה שכתוב למעלה

הייתם מבינים שמישהו כבר ענה לי על השאלה!!!!!!!!!!! והתשובה היא שנולי היא הבת של המפיקה!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה