יש לי דילמה קשה

יש לי דילמה קשה

נראה לי שאני היחיד שחושב ש-vs הוא האחד היותר טובים של פרל ג´ם. אהבתי שם את כל השירים חוץ מ-w.m.a אני היחיד או לא??

Papito

New member
../images/Emo6.gif

חח אתה ממש אבל ממש לא היחיד הוא בהחלט אחד היותר טובים ויש כאלה שיאמרו שהכי טוב

את היודע למה אני אומר את זה..

כי כל אחד שמדבר עליהם, מהלל את ten וזה נראה לי פשוט לא נכון. vs באמת נראה לי ממש טוב,אם לא הכי טוב...

Papito

New member
תראה

דבר ראשון אתה עושה כאן משהו לא נכון בשבילך להלל את טן מתפרש כדבר לא נכון בשבילי ובשביל כולם להלל את טן נראה דבר טבעי כי זה בהחלט הדיסק הכי טוב שלהם (ואני לא מתיימר להיות מה"איכותיים" האלה שמעדיפים כל דיסק אחר) דבר שני VS הוא גם כן דיסק ענק שלא נופל מטן

tofy

New member
איגי-אני איתך!!

ת´אמת זה האלבום היחיד של פרל ג´אם ששמעתי ממש הרבה ורצוף כי אני לא מתמצאת עדיין ....אז זה בהמלצה של חבר טוב שלי.... ואכן אלבום מעולה!!!

W.M.A באמת השיר הכי חלש בדיסק...

לא התחברתי אליו יחסית לאחרים בדיסק הגאוני הזה אני לא אוהב בדיסק הזה את העיסוק בשוטרים משום מה זה מטריד אותי

Cheezus

New member
גם אני לא חושבת שטן הכי טוב

להפך, היו הרבה אחרים שאהבתי יותר.. בטן יש אולי שתי הברקות שממש אהבתי, השאר בינוניים לטעמי.. :/

Layne

New member
תשובה

VS באמת אלבום מצויין אבל לדעתיה הוא לא הכי טוב. האלבומים הכי טובים של פרל ג´ם הם No COde וTEN , נכון שיש כמה שירים מאוסים מטן אבל האלבום עדיין אלבום מצויין (במיוחד גארדן , פרוץ´ , רליז, בלאק ,"אושנס(נפלאות התירגום)). יש שיר אחד שאני לא אוהב בVS , זה girlfriend אני ממש לא אוהב את השיר הזה , לצערי יש לי את האלבום על קלטת לכן קצת קשה להעביר אותו.

אתה מתכוון daughter...

וחוצמזה,זה שיר מצוין,אחד מהיותר טובים בדיסק. קנה את הדיסק הזה,כמו שאמרתי הוא אחד מהטובים, וכדאי קצת יותר להתמקד בו.

Layne

New member
תשובה

אני לא מתכוון לדוטר , אני מתכוון לשיר שקוראים לו girlfriend דוטר זה שיר מצויין.

Layne

New member
צודק

הדבר המוזר בכלל שבכלל התכוונתי לrats סליחה על ההטרדה.

rats זה אחלה שיר, אבל..

השיר היחיד שבאמת לא טוב ב vs, הוא w.m.a זה באמת שיר לא ברור, ואפילו די מעצבן.

Layne

New member
w.m a

לדעתי דווקא שיר טוב. אני לא יודע מה יש לי נגד rats , אני אוהב כמעט את כל השירים של פרל ג´ם , אבל אני באמת שלא יודע מה יש לי נגד rats. בכל מקרה , רק רציתי להגיד ש"ליש" זה אחלה שיר.

Jam Head

New member
אני לא מסכים...

תאמ´ת אני גם חושב ש- Vs הוא אחלה של דיסק אבל... הוא לא הכי טוב שלהם , היו כאן הרבה מאוד ויכוחים על ההבדלים בינהם זה עניין של טעם. לפי דעתי Vs הוא אחלה של אלבום אבל הוא קיבל הרבה פאר בגלל שהוא הגיע אחרי ההצלחה הגדולה של טן והיו הרבה ציפיות לדיסק טוב.. ========================== Jeremy Spoken Class Today ==========================

FaithNoMore

New member
W.M.A & RATS

שני שירים ממש מעולים מי שאמר ש W.M.A. זה שיר לא ברור, אז הנה הסבר על השיר: W.M.A זה ראשי תיבות של ווייט מייל אמריקן, השיר מספר על גזענות של המשטרה כלפי שחורים בארה"ב. לפי מה שאני שמעתי הסיפור מאחורי השיר הוא שאדי עמד ודיבר עם חבר שחור שלו ואז בא איזה שוטר והתחיל להציק לחבר שלו בלי סיבה, רק בגלל שהוא שחור. וגם Rats זה שיר עם ביקורת חברתית עמוקה, ממש מיר מעולה!

את המסר הבנתי...

אבך בוא נגיד ש w.m.a הצליח לשעמם אותי כמו שאף שיר של פרל ג´ם לא עשה לי. אני אוהב את כל השירים של פרל ג´ם,ורק לשיר הזה די קשה לי להתחבר כי הוא מייגע ומעצבן.

למעלה