יש לי דילמה קשה

יעלגול

New member
יש לי דילמה קשה

עד עכשיו הייתי פה פסיבית, הגיע הזמן לקצת אקטיביות. הדילמה שלי היא כזו: יש בחור אחד שאפשר להגדיר אותו בתור חבר שלי לשעבר וידיד בהווה, הבחור טס בסוף החודש ללמוד בארה"ב 4 שנים. ואין לי מושג מה לקנות לו מתנה, אני רוצה משהו שלא יהיה גדול (לא להעמיס עליו מטען) ושיזכיר לו אותי אפילו בתור ידידה ולא יותר מזה. הבן אדם הולך ללמוד במקום קקקקרררררר בתודה מראש יעל

lovelyhind

New member
../images/Emo140.gif

תמונה שלך בעירום, גם תחמם אותו וגם תזכיר לו אותך. במסגרת לא שבירה ואז זה עונה על כל הדרישות לא גדול לא יקר. רונית

דן צ

New member
ומה גודל התמונה?

להכניס לארנק או לתלות כטפט על הקיר או למתוח לכל אורך ברודווי? אני הייתי מציע לשלוח אותך בתוך מתנה אליו , אז תצטרכו עוד כיסא במטוס אבל זה לא מטען חורג

jahnon

New member
ובכן אין דבר קל מזה

עשי לו עיניים או במילים אחרות סרגי לו צעיף/סוודר/כובע. זה הזמן להתחבר לסבתא הפולניה/השכנה הפולניה/ מישהי פולניה הקיצר הבנת את הפואנטה. עברי אצלה קורס מזורז בסריגה ויאללה אודרופ קדימה לסריגה. אפשרות אחרת היא, כמו שהציעה רונית. עוד אפשרות היא לקנות לו מחממי ביצים.

שלא כעמיתיי המחוננים ../images/Emo132.gif

לא הצלחת לבלבל אותי עם העובדות: הבעיה היא לא המתנה וקר שם וכו´, וזאת משום שאת מדברת יותר מדיי על "הוא היה חבר שלי...עכשיו הוא ידיד שלי...שיזכיר לו בתור ידידה".... מה קרה שם? ומה קורה שם בדיוק?

יעלגול

New member
הסיפור הוא ארוך

ובשביל הקיצור הוא מוגדר בתור הלא חבר שלי לשעבר ולהיפך ועדיין יש שם איזה משהו שכנראה כבר לא יכבה, אבל גם לא ידלק לחלוטין. צעיף/ סוודר תוצרת בית היו רעיון טוב לו ידעתי לסרוג! אני חשבתי על תחתון ארוך וסקסי (זה בדיוק אני) אבל אין ל ימושג אם יש חיה כזו ואיפה משיגים אותה. יעל

r i p l y

New member
אפשר גם לקנות...לא לסרוג...

אבל אין ככ בחנויות הכל עכשיו מתאים לקיץ... הסיפור שלך העלה בי זכרונות לגבי משהו... אם זה נוגע בנק´ רגישות אז בשביל מה יותר מידי "להתחבט" פה ....(כן לזכור לא משהו רציני רק לידידם... או שתקני לו ספר\דיסק וזהו..(לא יותר מידי רגשנות over) שיהיה לו לדרך.... (ותכתבי איזה הקדשה "בהצלחה " או משהו.

r i p l y

New member
אה ועוד דבר...

זאת דילמה קשה?????לזה את קוראת דילמה קשה? האם לקנות לו תחתונים סקסיים או צעיף שסרגת?אבל הדילמה היא שתקני לו משהו ותחשבי על דברים אחרים...(רצוי על מישהואים אחרים) שלא נוסעים.

lovelyhind

New member
../images/Emo62.gif

את החיה המוזרה הזאת אאפשר להשיג בחנויות סקס, ובכלל יש שם מלא מתנות מעניינות בשביל אחד שמוגדר לא חבר. בהצלחה רונית

למעלה