יש לי גוף מוזר!‏

אפרתiש

New member
יש לי גוף מוזר!‏

סגרתי ברבעי סגירה ראשונה ואני אוכלת רגיל רגיל... זה הגיוני?‏ אוף זה מיאש אותי.

קובי d1

New member
סגירה ראשונה

כן זה הגיוני ,בסגירה הראשונה לא מרגישים את ההגבלה ,בסגירות הבאות אני מבטיח לך שתרגישי הגבלה כבר את מיואשת ...נו באמת ....מילת המפתח ס.ב.ל.נ.ו.ת. מה חשבת שכבר בסגירה הראשונה תיהיה הגבלה מלאה ,כנראה שלא הכנת שעורי בית כמו שצריך תקראי בפורום ותראי שיש עוד הרבה מקרים שאחרי הסגירה הראשונה לא מרגישים הגבלה בהצלחה גוד שבעס קובי

אופירA

New member
מנהל
למה גוף מוזר? למה מייאש?

לא למדת מה צפוי לך לאחר סגירה ראשונה? אם היית לומדת, לא היית חושבת שיש לך גוף מוזר, ולא היית מתייאשת מציפיות לא ריאליות. אי אפשר לעבור פרוצדורות רפואיות בלי להבין מה את עוברת. אם לא תביני מה את עושה, הכל ייאש אותך, ותשברי את הכלים לפני שבכלל התחלת את התהליך, כמו רבים אחרים שלא הבינו מה קורה להם! תקראי פה קבוע, לפחות בהתחלה. אחרי סגירה ראשונה רוב האנשים לא מרגישים שינוי. נקודה. במקום להתייאש מציפיות לא ריאליות, פשוט תשאלי שאלות: מה אני אמורה להרגיש אחרי סגירה ראשונה? ותקבלי מידע, ולפיו תצפי ציפיות.

אפרתiש

New member
אבל אם כל מי שדיברתי ישר הרגישו שינוי

ואני לא!!! אז מה אני אמורה להרגיש?

אופירA

New member
מנהל
ורוב אלו שאני דיברתי איתם, לא הרגיש כלל שינוי

אז מה את אמורה להבין? אני פה בפורום 3 שנים. דיברתי עם המון המון המון מנותחים. עם כמה אנשים את דיברת? אני הייתי פה גם לפני הניתוח שלי, ולמדתי מכל האנשים, והבנתי שצריך הרבה סבלנות עם טבעת, ויכול להיות שבמשך כמה סגירות אני לא ארגיש הגבלה, ובמשך כמה חודשים לא אצליח לרדת במשקל. ואח"כ אני אצליח לרדת במשקל. את רוב המשקל העודף. וזה מה שקרה.

אני עם 2 סגירות לא מרגישה כלום

מצפה לסגירה השלישית ואז אם עדיין לא ארגיש שום הגבלה אחשוב שהגוף שלי מוזר!!!!!

אופירA

New member
מנהל
ולמרות זאת, המחשבה הזו לא תמנע ממך

להמשיך לסגור בסבלנות, ולהשיג הגבלה כמו כל אחד מאיתנו, בזמן שמתאים לגוף שלך.

למעלה