יש לי בשורה טובה

שוקו בת

New member
יש לי בשורה טובה

חברה שלי היתה נשואה לבעל מכה. היא התגרשה ברוך השם שהבן הקטן שלה היה בן חצי שנה (התגרשה עם חמישה ילדים) הבן שלה היום בן שנתיים + והיא ברוך השם מתחתנת בטו בשבט שוב אם אבא לחמישה ילדים באותם הגילאים. רציתי לשמח אתכם קצת.

ב"ה איזה יופי לשמוע...

שנשמע בשורות טובות... לכולנוווו

מזוזה שמשגיחה על בית חבד

נראה לי יותר משמח כי עכשיו מי שהיה באמת שומר יכול ללכת לנוח קצת, יופי לו, לא לחינם רוצעים אוזנים על דופן המשקוף הימנית בלי קשר אישית חושב שחבד זה סוג של עבודה זרה לפתוח היכל ולצעוק בקולי קולות יחי המלך המשיח מתאים לחבורת תמהונים,

שוקו בת

New member
בקרוב מאד אצלכם ובקשר לחבד

אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה על החבדניקים. אבל מה שבטוח, שכל עוד אתה לא מכיר אישית אל תגרוף את כל החבדניקים לתהיות ולמחשבות שלך! אתה פשוט טועה. ואם נראה לך שאני עובדת עבודה זרה חס ושלום בגלל שאני חבדניקית. אז אתה צריך בדיקה מקיפה אצל פסיכיאטר. ולכולנו ממש בקרוב שנהיה מאושרים תמיד. ואחתום כעת שלא בדרכי, אוהבת המון/tapuzforum/images/Emo185.gif יחי המלך המשיח שליטא לעולם ועד! נגאלים נגאלים נגאלים!

אפי 100

New member
"רשעים אפילו בפתחו של גהינום אינם שבים"

אין זה חדש עם היוסיוס הזה, מאז ומתמיד היה כופר, ודעותיו הקנטרניות מופצות ומפוזרות בהרבה אתרים, ואני אישית יודע על מספר שנים, יוסיוס בגימטריה 152, שווה בדיוק ל-קב"ן {קצין בריאות נפש} אך עד כמה שהספקתי להכיר אותו, שום פסכיאטר לא יכול לעזור לו, ותמיד הוא מותקף על דעותיו בהרבה אתרים, המלצתי " למיקי " אתה בהחלט יכול לעשות לו חסימה באתר המשך יום מקסים לכולם

יוסייוסי היקר ברגע שתכיר את חב"ד תגיד אחרת

אתה מכליל על עדה שלמה מבלי שאתה מכיר ויודע על חב"ד זה ממש שנאת חינם,ועל זה נחרב בית המקדש השני והשלישי יבנה על אהבת חינם כך שמה שאתה כותב זה ממש לשון הרע ובצורה כל כך גורפת מה שנותר לך זה להתנצל ולחזור בך ממה שכתבת בכל העולם לאן שרק תפנה תמצא את שליחי הרבי מלך המשיח פועלים והכל במסירות נפש שאין למעלה ממנה כשתהיה בניכר ותהיה במצוקה למי תפנה?לשליחי הרבי מלך המשיח כך שתתנצל ותחזור בך..

לבבית11

New member
מזל טוב איזה בשורה טובה

בקרוב אצל כל מי שרוצה.ושנזכה לגאולה פרטית ולגאולה הכללית אמן.יחי המלך

מה קרה לכם עם היחי המלך הזה

המלך שלכם הוא עירום! המלך שלכם הוא לא משיח מעולם לא היה משיח אין קשר בינו לבין משיח. מצטער זאת לא יהדות זאת עבודת אלילים ואני לא עובד אלילים !

זאת לא עבודת אלילים!!

ותפסיק להיות מתלהב גדול.. הרבי מעומד להיות משיח בודאי, אני לא אומר שהוא המשיח, אבל ודאי שהוא מעומד לכך, אין לך מושג לגבי גדלותו העצומה של הרבי, כך שמה לך במקום גדולים?! כך לא מדברים על גדול הדור, וגאון הגאונים..

למעלה