יש לי בשורההההההה

יש לי בשורההההההה

אתמול הראל הופיע בגוננים וילדה אחת עלתה על הסורגים והלכה אליו וילדות חשבו למה היא יכולה ואנחנו לא כולם הפילו ת'שערים הטנים ורצו לבמה נהייה בלאגן והוא קיבל מכות ובכה וכולן בכו גמני וכל הרגליים שלי סימנים כחולים אבל הואאאאאאאאא נפל עלייייייי אני לא מתקלחת 398684695648756745475454635453654465 שנה לא משנה מה יקרהההה ואז איש אחד לקח אותי לצד ואמר לו תיזהר על הילדה וגם הוא בכה והתפתל מכאבים כל הקהל מלאאאאא שלטים סקעת וכל מיני כאלה ואני בכיתי מאד ושבכיתי כמה נערים ראו אותי ואמרו לי מה את בוכה בגללו יואו זה היה כזה אבסורדדדדדדדדדדדדדדד אני עדיין בהלםםם לינוי.

הוא היה כזה מלאך הוא ושירלי לילו ול

ולירון לב הופיעו אבל הוא היה היחיד והמיוחדדדד אני לא מאמינה שכל זה קרה תצבטי אותי

הוא בכה?!?!? ../images/Emo60.gif

אוי ואבוי זה מזעזע!!!! אני לא מבינה את הבנות האלה שמנסות להפיל את השערים.. ניתקלתי בזה כמה וכמה פעמים בהופעות. מה הן חושבות שיצא מזה? שיהיה מפגש מרגש עם הראל?? הרי ברור שיקחו את הראל משם ואפילו יפסיקו את ההופעה..

Danielushhhh

New member
זנות../images/Emo46.gif

'יעכוגדעכטו'געטכע'קטגעכט'קאר7'3עכחי5ט7עג'חעדיגע/טי'חאגרטארטא'ק7כעדגיראכ73כעשדיאכ7ט/שדאטגשדטגאטשדואכוטשאכטשדאכטדשאטגכאשעדוטגאשטבעגשטדכטושדכאטשדואכטדשואכשדטואכטושדטאכשדטכשדאכטשואכטושאכט'קעטב טגעטשד ברעטדאעכטשדאכטשדארטא'טרו' ב

מההההההה ../images/Emo109.gif

הן ממש חוצפניות!!!! מה זה להפיל את השערים??? מסכנוניש שלי...... בא לי לבוא אליו ולחבק אותווווו, מפלצות בע"מ!

skaatit 1

New member
מסכן...../images/Emo7.gif

הם משוגעים?! ו...הראל באמת בכה???
אני חולה עליו, מזל שלא הייתי שם, אחרת גם אני הייתי בוכה....

למעלה