יש לי בקשה..

castor10

New member
יש לי בקשה..

אני מחפש ביצוע.. באיזה הופעה אחת לזכר מאיר אריאל מישהו ביצע את השיר "מודה אני" עם מפוחית ..ראיתי את זה בערוץ 24.. אתם יכולים להגיד לי מי ביצע את זה..

מתנות

New member
פטריק סבג?

אני לא זוכרת אם הוא ניגן עם מפוחית או לא, אבל יש לזה קליפ. (וגם לאהוד בנאי עם המפוחית ואלג'יר
, אבל זה לא מהופעה לזכרו של מאיר)

N a V e

New member
זה אכן הוא

בנוגע לאלג'יר , הם משתמשים באקורדאון וכינור בביצוע שלהם למודה אני . הביצוע המעולה שחתם את ערב המחווה החמישי .

מתנות

New member
הם ביצעו אותו גם עם אהוד בנאי.

בהופעה משלהם, אם אני לא טועה.

נכון גם ביום השנה החמישי

וגם עם אהוד בנאי באחת מההופעות (יש קליפ ב-24) וגם כמעט בכל הופעה שלהם (שכבר אין ולא תהיה!) וגם- פטריק סבג שר ומנגן במפוחית נדמה לי בארבע שנים, וזה מאוד יפה והכי אני אוהבת את גדי אלטמון מבוטן מתוק בקרקס ששר את לא תתפוס אותיממש יפה ולידו איש אחד משרבט ממש יפה את מאיר. יפה

lilmoe

New member
אנחנו מחפשים בנרות...

חשוב לי... מה שבאמת נשאר לנו, לכולנו , ממאיר הם שיריו. אני מחפש בנרות את שיריו, במיוחד את אלה שהושרו בערבים לזכרו מידי שנה, שירים ששרו זמרים שונים, לרוב בביצוע חד פעמי. כמה מיוחד, כמה נדיר, כמה חשוב לי, ולא רק לי. אז, מי שיש לו הקלטה כל שהי של שיריו של מאיר, אנא הגיבו כאן, ונתחיל לצבור אוסף יחיד ומיוחד. אני מתחייב לאפשר לכל החפץ גישה חופשית לשירים! ליל מו "פלאי פלאים, נסי נסים ואושר בריסים"...

משמרותי

New member
../images/Emo220.gifלחלק מהמופעים יצאו דיסקים

"עם הגב לים" המופע הראשון בקיסריה,ערב עמוק כחול המופע השני בת"א,"חמש שנים"במשמרות,יש גם די.וי.די שנקרא אגדת דשא,עם אותו ערב.יש את האוסף של מדיה דיירקט וב דיסק שלם של אמנים מבצעים מאיר,כנראה הביצועים שאתה מחפש.
ואם זה לא מספיק ומספק...תפנה לשירז בבית אריאל,או אולי לקוטנר י.

למעלה