יש לי בקשה...

יש לי בקשה...

יש פרטים מיוחדים שאתם יודעים על עברי?? על חייו... זה נורא מעניין!! רכיליות? משהו?!

בובה רכילויות אף פעם לא נכונות

הם תמיד אומרים דברים לא נכונים ואנשים מתאכזבים אז באמת אם מישהו יודע בהדגשה על היודע משהו על עברי סבבה אהל בבקשה רק לא רכילויות זה נותן לאנשים אשליות שלפעמים מתוקות ולפעמים חרא

ZVI Z

New member
הורים שלו התגרשו.הוא לא אוהב את

אביו עם אימא הוא באחלה יחסים(כמו חברה כמעט) והיא אפילו גרה לידו(או הוא לידה) אל תהרגו אותי אם זה לא מדויק אבל אני כמעט בטוח שכן

נכון..

עברי ויניב גרים דירה מעל או מתחת (נו משהו בסגנון לא צריך לדייק!) לאמא של עברי והם באמת ביחסים מאוד מאוד טובים... לגבי אבא שלו אין לי מושג...מאיפה הבאת שהוא לא אוהב אותו, צבי?

ZVI Z

New member
אני לא בטוח אבל אני חושב שקראתי

בראיון.ברור שהוא לא אמר אני לא אוהב אותו(או שהוא כן אמר) אבל הבנתי ממה שהוא אמר שמה. אנלא זוכר בדיוק מאיפה אבל אבא שלו שתיין וגם זה שהוא אומר "אני לא דומה לו" וכל מיני כאלה זה כאילו נגדו שוב אנלא בטוח ב-100 אחוז אבל הם לא ביחסים טובים זה בטוח

כן הוא באמת אמר....

שההורים שלו גרושים בראיון של היציאה מהארון (אני חושבת) אבל בקשר לאבא שלו...אני לא חושבת שהוא סיפר שאבא שלו שתיין... הוא לא מדבר עליו בכלל...בגלל זה נראה כאילו הקשר ביניהם לא ממש מוצלח....אבל עזבו אל תכנסו לרכילויות...תבדקו באתר הלא רשמי של עברי... יש שם מלא כתבות ישנות של עברי... ומשם תבינו עליו דברים... זה הרבה יותר פשוט...

מייקל21

New member
אני לא רוצה להצטייר כמתנשא, אבל...

למה חשוב לך לגלות פרטים רכילותיים על לידר? רכילות היא יצר מכוער, אז לשם מה? מה חשוב מהו טיב יחסיו עם אבא? או כמה פעמים בלילה הוא מתהפך על הגב??? רכילות מורידה את איכות הפורום, ומאבדת מהקו שנבנה פה - הערכה קודם כל למוסיקה של לידר, ואח"כ לאייטם - "עברי לידר". זו דעתי.

אמממ יש בזה משהו....

אבל....לא יודעת.. למשל את כל העניין עם אבא שלו,אמא שלו,חבר שלו. ואולי שאבא שלו שתיין-הוא מדבר הרבה על הכוס הכחולה... זה נותן הבנה לשירים. ואתה צודק-התקשורת מכערת בדרך כלל.... שום דבר א ימנע ממני לאהוב אותו.

לא חושבת שזה נכוןן כי

פעם היה כתוב בעיתון שאישה אחת נכנסה לחנות ברחוב קינג ג'ורג' בתל אביב ורצתה לקנות את המגזין טיים אאוט תל אביב והיה בשער את עברי לידר ואז הוא אמר לה תראי איזה מושלם משו כזה חח ואז הוא אמר כן.. זה הבן שלי יענו זה היה אבא שלו אין קשר כי אולי הוא כן אוהב את הבן שלו אבלל לאיודעת

נו יכול להיות....

תדעו לכם-אין הרבה אנים שאני מעריצה ועברי-הוא מחייב את זה-יש לו כזה לב-לא כל יום מוצאים בנאדם כזה... באמת עכשיו-אני אוהבת אותו-למרות שבחיים לא דיברתי איתו-הוא מביןם ואוהב ... גם את היחס למעריצים שלו-אין הרבה כאלה.. איזה איש אשכולות.. תגידו-הוא רקדן גם לא?! אם כן-הבנאדם מוכשר בצורה לא רגילה! הוא יודע הכל! ואם הוא רקדן-אז....הוא ממש גבר-יש לנו משהו משותף..כמה נחמד! ואי אני אוהבת אותו!

למעלה