יש לי בקשה...

nute kram

New member
יש לי בקשה...

ובכן, אחרי שאכלתי ארוחת ערב ומדדתי את המסיכות אני יכול להתפנות למה שאני באמת רוצה לדעת. אז היום הייתי בתל אביב וקניתי באוזן השלישית אלבום של the move. ומאחר שאני לא יודע עליהם יותר מדי אני אשמח אם מיהו יוכל לתת לי קצת מושג מי הם ולמה ומתי. תודה מראש
.

LadyG

New member
קאנטרי ג'ו בטח יגיע עוד מעט

וישמח לתת סקירה מאלפת. אז ממש על קצה המזלג. אחת מלהקות הפסיכדליה הבריטית החשובות ביותר ויש האומרים שאף החשובה ביותר. פעלו בין 1966 ל- 1972. אני מאוד אוהבת את Shazam האלבום השני או השלישי שלהם (אין לי כח לבדוק). מה קנית?

country joe

New member
עכשיו אני יכול להיות רגוע

זה אות שהמלחמה תחלוף מעלינו בשלום
אתה יכול לקרוא כתבה שלי עליהם פה. אפשר לסכם את הקריירה שלהם כך: מ-66 עד 68 הם היו להקת פופ-מוד-ארנ'בי-פסיכדלי, עם אלבום והמון סינגלים, מ-68 עד 70 הם פנו לכיוונים יותר נסיוניים ו/או כבדים, כמובן גם עם האלבום השני והמדהים שלהם שאזאם ואי.פי הופעה עם כיסויים ללהיטים, ועד לפירוקם בסוף 71 (הסינגל האחרון שלהם יצא אחרי הפירוק במאי 72) הם היו פרוג אנד רול, אם אפשר לקרוא לזה ככה, עם שני אלבומים: לוקינג און ומסאג' פרום דה קאנטרי. לא משנה מה הם עשו או איזה סגנון הם ניגנו, תמיד היו להם מלודיות קליטות, הרמוניות מעובדות היטב לפעמים אפילו בחמש קולות, גיטרה בהחלט מיוחדת, באס שנותן גם בראש וגם בבטן, תיפוף בין הטובים ששמעתי, והכי חשוב חדשנות. קשה לי להאמין שתמצא להקה יותר אקלקטית ומעניינת מהם. בטח שלא עם יותר שינויים בהרכב - מ-66 עד 68 היו רוי ווד (שירה, כותב שירים, גיטרה), כריס "אייס" קפורד (באס), קארל וויין (שירה מובילה), בוו בוואן (תופים), וטרבור ברטון (גיטרה). ב-68 קפורד עזב, וברטון החליף אותו בבאס. ב-69 ברטון עזב, והחליף אותו ריק פרייס. ב-70 וויין עזב, ואחרי כמה זמן החליף אותו ג'ף לין. ב-71 עזב פרייס, והשלישיה הסופית הייתה בוואן, לין ו-ווד, שהמשיכו באותו הרכב להקים את ELO.

country joe

New member
וקישורים

האתר הרשמי: http://www.themoveonline.com רשימת דיוור: http://www.eskimo.com/~noanswer/movelist.html והיה עוד אתר, אבל איבדתי אותו בגלל שהייתי צריך לפרמט את המחשב.

nute kram

New member
המ... תודה רבה../images/Emo13.gif

אתם גורמים לי להרגיש טוב עם עצמי. וקניתי את הדיסק עם השירים flowers משהו ו-lemon tree, אחלה דיסק.

nute kram

New member
הראשון...

ולשאזאם ש עוד זמן, אני מתכנן לקנות משהו אחר קודם...

למעלה