יש לי בקשה...

יש לי בקשה...

טוב אז ככה, הייתי חולה על הסדרה הזאת, לא מפסידה אף פרק וכאלה... ואז יצאתי לקורס בצבא ולא ראיתי כמה חודשים כ-ל-ו-ם. אז אם בא לכם לספר לי בקצרה מה קורה? אני יודעת רק שאבא של דוסון מת. תודה רבה רבה...

Dawson girl

New member
לשוקו- אני אשתדל לענות לך../images/Emo65.gif

היי, מה המצב? אז ככה: צארלי וג´ן הפכו לזוג ממש בתחילת העונה, אבל ממש לאחרונה גילינו שהוא בוגד בג´ן עם חברה שניה שלו. אז בפרק האחרון ג´ן והחברה השניה שלו נקמו בו ונעלו אותו מחוץ לחדר במעונות... בלי בגדים בכלל! זה היה מצחיק שחבל´´ז... וגם דוסון מתקשה להתמודד עם מות אביו ונוסע כמה פעמים לבוסטון. בפרק האחרון הוא האשים את ג´ואי במות אביו, אבל זה היה כשהוא השתכר במסיבה ואח´´כ הוא ביקש ממנה סליחה. ג´ק הופך ל"אחוותי" כלומר מצטרף לאחווה וניהיה מניאק שלא מהעולם הזה... הוא וטובי כמעט נפרדים והוא מתרחק מג´ן- האחווה עושה לו רק רע. אודרי וג´ואי מתקרבות ונהיות חברות טובות... ואם את רוצה גם ספוילרים אז תכתבי לי ואני אשתדל לומר לך... צ´או מקווה שעזרתי

תודה רבה...

אני בשוק שג´ק נהיה מניאק, חבל עליו אבל מה עם פייסי?? הכי חשוב

stardust15

New member
אני יכולה לספר לך...

פייסי התחיל לעבוד במסעדה והבוס שלו בוגד באישתו עם מלצרית אחת מהמסעדה בסירה(אני מניחה שאת יודעת את זה אבל שיהיה:פייסי גר עכשיו בסירה במרינה בבוסטון...והסירה אפילו לא שלו!!עד כמה שבן אדם יכול להיות פתטי...) של פייסי ופייסי לא ידע שזאת המלצרית הזאתי שוכבת עם הבוס בסירה שלו עד שהוא מצא איזה טיליון ונתן אותו לבוס ואז פייסי ראה את הטיליון על הצוואר של המלצרית והיא סיפרה לו שזה עבר לה בירושה מאימא שלה וכו´...טוב אני מניחה שזה לא כל כך עניין אותך...בכל אופן כשאבא של דובון מת אז בלוויה פייסי התנהג כמו אידיוט מושלם ומעצבן(!)וכל הזמן ניסה להצחיק ולספר בדיחות קרש...(כן נכון הוא רק ניסה לשפר את ההרגשה של דוסון אבל גם כשדוסון חייך זה לא אומר שהוא כבר התגבר על המוות של מיצ´ או משהו ככה שהשטויות של פייסי סתם מעצבנות)בכל אופן פייסי גם אמר לדוסון(שהרגיש שהוא אשם במות אביו) שאיזה איש(פיטרס) אשם במוות של מיצ´(כשהאשם היחיד הוא מיצ´ עצמו).המממ לא ראיתי פרק אחד בגלל ל"ג בעומר אז אני לא יכולה לומר מה פייסי עשה שם.ובפרק שהיה השבוע פייסי התלהב וערך מסיבה בסירה המסכנה שלו(אף אחד לא ממש היה בתוכה כולם רק הסתובבו שם איפשהו...).

למעלה