יש לי בקשה קלה...

יש לי בקשה קלה...

כתבתי ביוון סיפור. ופרסמתי אותו בפורום ספרות ושירה. עכשיו, גיליתי משם שיש תחרות לסיפורי פנטסיה על נושא האלים, והמליצו לי לשים שם את הסיפור. עכשיו, אני יודעת מה אתם חושבים על זה *מבט צדדי אל שי ואיילת* ואני יודעת שנמנעתי מזה, אבל את זה אני פשוט חייבת! אז תנו ביקורת, תגידו אם אתם אוהבים ומבינים את זה, ותנו הצעות לשיפור... זה יהיה פרוש על הודעה אחת, בתור קובץ.

גלי®

New member
אהבתי ... מאד !!!! אבל זה לא קצת

עמוק בשביל נערה בגילך ?

את רומזת על משהו??

עובדה שכתבתי את זה, לא? או שאת רומזת *מבט חשדני* שאני לא כתבתי את זה?

גלי®

New member
לא !! חו"ח !!! רק שאת נורא בוגרת

לגילך ! זאת היתה מחמאה !!!!

גלי®

New member
כמו בכל תחרות , תלוי בהרבה גורמים!

אבל , דעי לך , שמבחינתי , הסיפור זוכה !!!! תגידי , את מאלו שלוקחות אי הצלחות קשה ? נשברת , מרוקנת רוח ממפרשים וכו ...?

בואי תגידי לי את

תעקבי אחרי הסיפורים שיפורסמו פה, ותגידי לי אם יש לי סיכוי לזכות... יש שם סיפור חביב, "עורך-דין". מס´ 6. חמוד מאוד, לדעתי. עדיין לא פירסמתי את שלי. צריכה עוד תגובות

גלי®

New member
קראתי , ועם טיפת ליטוש , יש לך

סיכוי טוב מאד לזכות !!!!

גלי®

New member
נטע , תשמעי סיפור : הבת שלי ועוד 3

חברות שלה , בנו להקה (ריקוד) וניגשו לתחרות כישרונות צעירים אזורית ! ההופעה היתה מושלמת , הקהל אהב אותן , אבל לשופטים היו שיקולים אחרים , והן לא זכו באף אחד מ3 המקומות הראשונים ....הקהל כמעט ביצע לינץ´ בשופטים .... אבל , מאז , הבת שלי נשברה , ולא מוכנה לאזור אומץ וללכת לתחרויות אחרות , אפילו שהיא רוצה מאד ... הגישה שלי שונה : אם אני מנצחת - הנצחון הוא שלי ! אם אני "מפסידה" - אני לא אשמה ... !

אני לא אקח את זה קשה!

אני מתמודדת עם אנשים מבוגרים! לפחות רובם! זה שאת אומרת לי שאני טובה יותר מהרוב, והם מבוגרים, אז זה אמור להגיד משהו... וחוץ מזה, הסיפור הזוכה יתפרסם בעיתון! "המימד העשירי"! לא מכירה אותו אישית, אבל... סליחה על חוש הפטפטנות... זה קורה בלחץ

גלי®

New member
טוב , הנה גם הסבר למה שהתכוונתי :

אם לא רק נדמה לי , יש בסיפור שלך , חיפוש תשובה לדברים מסוימים בעולם , שבד"כ מתחיל רק בגילאים מבוגרים יותר ... פשוט נדהמתי מזה שזה מעסיק אותך בגילך , זה הכל ... לא היתה לי כוונה אחרת ! מצטערת אם מדברי השתמע משהו אחר ....

למעלה