יש לי בקשה חשובה:::

G J S

New member
יש לי בקשה חשובה:::

תקשיבו, אני עוד לא ראיתי את העונה הרביעית והחמישית (אני יודעת שזה קשה) ואני יודעת שאתם כן ראיתם (כיף לכם) אבל אתם רושמים בכל מיני הודעות שלכם דברים על העונה הרביעית והחמישית(אני יודעת שזה לא נחשב לספוילר אבל בשבילי כןןן) ואני קוראת את ההודעות ואני גיליתי כבר כמה דברים שקרו בעונות האלו, ואתם יודעים מה זה לגלות דברים שהתרחשו ב24 לפני שאתם רואים>>זה ממה מעצבן!!! (והרבה יותר מזה אבל אני לא אפרט)... אז בבקשה>> אם אתם מתחשבים- אתם יכולים לרשום בכל נושא שאתם יודעים שהתוכן שלו הוא על העונה הרביעית והחמישית ושזה יכול להרוס לי את הצפיה, פשוט תרשמו: " ספויילר לGJS" או שזה יהרוס לי, או כל דבר אחר שאני אבין שאסור לי לקרוא את ההודעה הזאת! תודה

נוגי28

New member
זה דיי מגביל אותך מלקרוא את הפורום

בוא נרשום על כל הפורום ספוילר

gesus

New member
אז במקום לבזבז זמן פה

תתחילי לרוץ על הפרקים. אם את רואה אותם ברצף אז את ה-3 דק' הראשונות של כל פרק את כבר חוסכת כי את זוכרת את מה שקרה בפרק הקודם. ויש לך גם את הדקה האחרונה של כל פרק שהיא כתוביות. אז למעשה יש לך 38 דקות כפול 24 פרקים.

פרק הוא דוקא כן 45 דקות

אם אתה רואה את זה בלי פרסומות (כמו שצריך), זה אכן 45 דקות. ואני בכלל לא יודעת איך אפשר לראות את זה עם פרסומות, זה מה זה מעצבן

G J S

New member
מה פיתאום 45 דקות?? היגיון!!!

תחשבי: אם כל פרק הוא 45 דקות את מה הקטע שלסידרה קוראים 24??? כי בעצם כל הקטע זה שזה על זמן אמת, ושהכל קורה ביממה אחת, אז אם זה רק 45 דקות בפרק אז זאת לא יממה... זה מה שמגניב כל כך ב24!!! קריצר, כל פרק הוא שעה (לא כולל פירסומות)))

saryle

New member
לא...

פרק זה 45 דקות בלי פרסומות, כל הקטע הוא שהעלילה ממשיכה בזמן הפרסומות.

G J S

New member
לא...

אז מה קורה אם לוקחים 24 בDVD?? אז צריך לשנות את השם? נו באמת! לא נכון! זה בדיוק מה שאמרתי!

saryle

New member
אני לא מאמינה

שאנחנו מנהלים ויכוח כזה בפורום עשרים וארבע

G J S

New member
טוב את יודעת מה?

אני היום רואה את הפרק הראשון של העונה הרביעית DVD (מה שאומר שזה בלי פירסומת), אז אני גם אמדוד זמן ובסוף הפרק אני אראה כמה זמן זה, ואני אודיע לכם!!! אם יסתבר שאת צודקת, אז אני דווקא חושבת שמי שהחליט לעשות את זה ככה מצוות 24, עשה טעות... כי מה זאת אומרת? אם מישהו רואה DVD אז זה כבר לא בזמן אמת?? הם צריכים להתחשב באלה שרואים 24 בDVD (כמו שצריך)!

G J S

New member
אבל לא כתוב בעשר ארבעים וחמש.

כתוב שמתחיל בעשר ועשרה. הבעיה שאין לי מושג מתי זה מסתיים... אולי פשוט עדיף שאני אמדוד זמן בפרק של הDVD... אם אני אראה שהפרק יהיה פחות משעה, אז הקטע הזה ממש לא בסדר! הם לא עשו נכון....נראה לי... או שאני רק חושבת ככה בגלל שאני רואה רק בDVD...

למעלה