יש לי בקשה אליך-

ש איילת

New member
יש לי בקשה אליך-

אני פשוט נרדם. תוכל להחליף אותי קצת? היי :) האמת היא שלי אין נדודי שינה.. הייתה לי בעיה הפוכה .. כשהייתי מלאת דאגות או מלאת בעיות העדפתי פשוט לברוח ..לישון .. אני מרגישה לפעמים שאני במעין שינה נצחית שכזו אשר אני מתעוררת ממנה לאט לאט.. ותראו מה מצאתי במחסן שלי- שמרתי כל מיני כתבות שעניינו אותי על מנת לקרוא אותן מתישהו :) (עברו 4 שנים מאיסוף החומר ועד לקריאה..ריבונו של עולם!!!). בקיצור- נמצא בידי עיתון "שלך" (מאז) שכולו עוסק ב"לילה טוב" שקשור לפורום זה..יש שם כתבות על: למה בכלל צריך לישון וכמה? איך מתמודדים עם נדודי שינה? מה מספרים ומה מסתירים מאיתנו החלומות? למה יש תינוקות שנרדמים מיד וכאלה שהופכים את הלילה לסיוט? איזה שר נרדם בישיבת הממשלה? (מיד נגיע לזה..) וטיפים לשינה ערבה במקום לספור כבשים. :) והנה תמונות שמדברות בעד עצמן.. צהריים טובים!

היי איילת

תודה על התמונות שהבאת.
ובקשר למה שכתבת על הבריחה לשינה, זה מאוד מוכר לי, לפעמים כשאני מוטרדת ממשהו או כשמשהו מציק לי אני מאוד רוצה למצוא נחמה בשינה אבל לא תמיד השינה מגיעה.

היי איילת:)

אני בטוחה שאבא שלי היה מבין אותך לחלוטין. הפתרון שלו לדאגות ולחצים, והיו הרבה מאלה, זה לישון. הוא ישן שעות, כשהוא היה גר כאן (ההורים התגרשו) הייתי מרגישה את זה טוב טוב. דרך נוספת לבריחה, אולם, היה משחקי מחשב. משחקי מחשב ושינה. יש לך אולי סורק בכדי להעביר לכאן את הכתבות הללו? אולי ב4 שנים האלה השתנה משהו בקשר לשינה וערב טוב!:) תמונות בהחלט נחמדות:) מזכיר לי קטע מ"רק בישראל":)

ש איילת

New member
אהלן שני!

מה עניינים...? יש לי סורק אבל דפי העיתון גדולים מידי.. ב- 4 שנים יש הרבה התפתחויות ושינוייים- לא ? נראה מה אוכל לעשות בעניין הסריקה. אולי בדרך אחרת.. או שאכתוב תקצירים מפעם לפעם בזמני הפנוי:) או שאשלח לך אותו בדואר ישראל אחרי שאסיים לקרוא
יום נעים, איילת

אין לי בעיה לכל האפשרויות

בימים האחרונים קצת הרגשתי רע מכל מיני סיבות. היום יותר טוב. מישהי אתמול גרמה לי לחייך בגלל משהו שהיא אמרה וזה נתן לי תקווה:) ויום טוב גם לך.

ש איילת

New member
חוט השני היקרה,

את מוזמנת להשאיר לי כתובת במסר פרטי ואשלח לך את העיתון.
תרגישי טוב. המשך שבוע רגוע וחמים

למעלה