יש לי בעייה

meital G

New member
יש לי בעייה

כמו שסיפרתי לכם בעבר אני לא מהמכורים לשוקולד. בעבר כמות השוקולדים שאכלתי הייתה מזערית משהו. אבל לאחרונה התמכרתי לדבר הזה שנקרא tim tam. אין יום כמעט שאני לא אוכלת חבילה או שתיים!!! ואני פשוט קולטת כמה אני עומדת להשמין מזה. וכמה זה לא בריא... אבל אני לא יכולה להפסיק! זה כל כך טעים!
אני מכורה! תיזהרו! תתרחקו! מה לעשות?

חבילה או שתיים ביום?../images/Emo4.gif

אני גם מתה על זה.. אבל..זה לא יוצא לך ק-צ-ת יקר-חבילה או שתיים ליום?
יש גם נזק לכיס, חוצ מהנזק הקלורי..

meital G

New member
גם זה.. ../images/Emo13.gif

לרוב אני מבקשת מאבא שיקנה חבילה בדרך מהעבודה.. :) אני חושבת שהבעייה העיקרית היא שאני שמה את החבילה בחדר, ובגלל זה אני מתפתה לאכול אחד אחרי אחד. הבעייה היא, שאם אני אשים את זה במטבח, כולם יאכלו ואז בכלל יהיה רע. מה לעשות? עם זאת אני גאה להגיד שיש לידי חבילה מהבוקר ולא נגעתי בה ! היש תקווה?

prophit

New member
אני רואה שיש לך משפחה מעניינת.....

גם המורה שלך נשמע\ת כמו בחור\ה טוב\ה.........
על החתימה..... וואי, כבר איזה חודשיים לא אכלתי טימ טאם, נו מילא......

שיריוס

New member
מיטל מיטל מיטל <שלי:)>

טים טאם זה בהחלט טעים.. אבל עם זאת... איך את מסוגלת כ"כ הרבה?? זה לא מתוק לך מידיי? לא כואבת לך הבטן באיזה שהוא שלב..? אני אחאי שניים <שאותם אני אוכלת פעם ב..> לא יכולה יותר, זה מתוק וכבד ו... מספיק בהחלט!:) וחוץ מזה, את לא תשמיני, את אוכלת כ"כ הרבה שוקולד, פתאום מזה את תשמיני?? יש אנשים שלא משמינים <כמוך> שיבורכו <ויילכו ל******> אני הייתי חושבת יותר על הבריאות, בלי קשר להשמנה, זה פשוט לא בריא כל כך הרבה /: אבל תהני לך מותק! <בזהירות:)>

mto

New member
יש כזה דבר שניקרא

טים טם פינגרס - אצבעות טים טם - זה כמו הטוויקס בא בזוג של טים טם בצורה של הטוויקס אבל עדיין בטעם טים טם, מה שאני מנסה לומר, תבקשי שיקנו לך את זה כל יום במקום אריזה ענקית ואז שזה יגמר, חבל אבל נגמר ! MT0 - חושב שזה דווקא דרך טובה.

avilike

New member
נראה לי שפספסת את העיקרון

כל הרעיון זה לאכול אותם עם הקפה או שוקו ע"י נגיסה בקודקוד אחד וטבילת השני במשקה ... ואז ע"י שאיבת המשקה דרך הקודקוד הנגוס ממיסים את המילוי ( מהחום ). נ"ב הנ"ל מכיל ריכוז גבוהה יותר של חומרים כימים מהקישון והירקון יחדיו

שיריוס

New member
גם זה נכון -

כל הכיף בהם זה "לשלוק" אותם יחד עם המשקה החם. אם תחליטי שרק ככה את אוכלת אותם <כי ככה זה גם הכי טעים> אז בטוח תורידי מהכמות שלהם, כי כמה קפה ושוקו את כבר שותה ביום? <ועכשיו בטח תגידי "משהו כמו 20 כוסות" :)>

meital G

New member
האמת, שהבחורה לא אוהבת קפה

שוקו היא דיי אוהבת. כל עוד זה בא בכמויות קטנות, בשקית, ורק מדי פעם. אכלתי את הטימ טאם לפי הטריק שלכם (יש אפילו הוראות הפעלה על גב הקופסה!) אבל לא התלהבתי. כן זה טעים. אבל יותר טעים לי לאכול אותו נטו. ההתמכרות נרגעה לה. בשלוש ימים האחרונים אכלתי רק קופסה אחת. (כן. רק!) (מטו, ללא שום קשר, אני חייבת לציין שאני מתגעגעת לשיחותנו. מה יהיה?) בוקר טוב לכולם, ויום משעשע לכולם !

mto

New member
יהיה רע , רוב הסיכויים

שאני יורד לאילת ל10 יום ביום ראשון.

למעלה