יש לי בעייה

shellyland

New member
יש לי בעייה

טוב, לא לי. לאחותי (הלא ביולוגית). היא נורא משועממת עכשיו, והיא קוראת את ההודעות כאן באפי ובמקביל מציקה לי במסנג´ר, ואני מבקשת מכם לעזור לי ולעניין אותה בדרכים מקוריות ככל האפשר כדי שאני אתפנה לחזור לעבודה. חן-חן.

אושר מ

New member
יש לי פתרון מצויין

שלחי אותה לפורום 22. שתקרא את כל ההודעות המצחיקות (מה שיקח לה כמה שעות טובות) ואח"כ תצביע...

nutmeg

New member
כלומר...

היא קוראת גם את ההודעה הזו? כי אם כן, אז - הלו!!! אחותשלשלי!!! get a life!!!

shellyland

New member
מוסקט! לא יפה! ככה מדברים לאחותי?

תהיי נחמדה אליה. קשה לה נורא היום. חבר שלה עזב אותה לבד בבית והיא מסכנה.

nutmeg

New member
איך אין צדק בעולם!

אני רוצה שישאירו אותי בבית לבד - שילכו קצת! שאוכל להסתובב בנעלי בית וטרנינג כל היום, שלא יבקשו ממני כל מיני דברים, שאוכל לגלוש, לישון, לאכול מה שבא לי בלי לבשל (בעמידה מעל לכיור)...

קראולה

New member
בדר"כ יש לי

אבל זה יום קשה במיוחד הבטן שלי עובדת שעות נוספות חבר שלי שלא ראיתי כל היום יישן היום אצל אמא שלו וכל זה דוקא שמחר יש לי הופעה ואני לא רוצה לצאת ולשבת בחוץ ולקבל מלא עשן סיגריות וצרידות וכל מיני תופעות נלוות

ליאן.

New member
דחוף בהול לשלוח אותה לפורום אחר

לפני שתקבל רעיונות לנקמה ותתפתה לנסותם עלייך.. תוכלי לשלוח אותה לאירוחים שיש עכשיו בתפוז או לאתר של מתי כספי שמארח כעת את .... עצמו!

shellyland

New member
אוי, ליאן - זה רעיון ענק!

פורום שוקולד נועד בשבילה! בחיאת ליאן... תביאי קישור.

אז לאור המצב

אני שוקלת ברצינות להחליף את שם הפורום ל"אפי היקרה, השחלות בלי בושה", שכן השחיתות חוגגת, וההפניות נעשות לאור יום, ללא כחל ושרק. מהיום אימרו - "מס חדש": על כל השחלה יועבר לתיבת מסריי סכום בלתי מבוטל (עצמי למוטב בלבד) על סך 250 שקל, שיכסה את הדו"ח המשטרתי הקבוע שאנוכי מקבלת מדי אחה"צ, בעקבות חנייה על אדום לבן.

maayan15

New member
אף פעם לא היה לי מוח קרימינלי...

אלא עם למצוא דרך לפוצץ קניון, לשדוד בנק ולבצע רצח המוני נחשב קרימינלי... אממ....אהבתי את הרעיון עם הבגדים רק שלשם כך יידרש כסף (מה שמזכיר לי...אני צריכה ללכת לקנות בגדים- הדבר הכי שנוא עליי בעולם!).. אממ....שימי לה עכבר בחדר?

maayan15

New member
אויי...הטימטום...

ההודעה הזאת הייתה אמורה להיות להודעה של ליאן...

למעלה