יש לי בעייה

אמממ אז ככה

הייתי אצל אורטופד לפני כמה שנים הוא נתן לי תרגילים לחיזוק השריר עשיתי אותם במשך שנה ולא עזר . לרוץ אני לא מצליח לא למרחק רב. וגם לא לעשות תרגילי רגליים. אוף היה יותר קל אם הייתי לומד ללכת על הידים . הגמד

מה אומרים

איפה הכאבים אצלך ברגלים ? ואיזה תרגילים אתה עושה לחזק אותם ?

איתי ל

New member
שאלה ללירון

מ´סתומרת "הרגליים עדיין לא סוחבות את הגוף"? לא יותר יעיל לרוץ או ללכת הרבה, במקום לעשות תרגילים לחיזוק הרגליים בחדר כושר? הרי תרגילים בחדר כושר, (אם עובדים על משקלים ולא על חזרות) מאמנים את השרירים להרים הרבה משקל, אבל לא בהכרח להרבה זמן. והחלק גוף העליון שלך לא שוקל 90 קילו (אני מניח...), אבל הרגליים כן צריכות לסחוב אותו להרבה זמן... ריצה לא תיהיה יותר יעילה במקרה הזה? לאמן את הרגליים על המשקל שהן באמת צריכות לסחוב, ולפרקי זמן ארוכים יותר?

כאבים בברכיים

הוא צודק במאה אחוז ! הרעיון סביב דברי האורטופד הוא לחזק את הפיקה ע"י חיזוק השרירים. בד"כ נמליץ על חיזוק אחד משני הראשים של שריר הארבע ראשי (תלוי באיזה צד הכאב) או במקרה שלך את שניהם - ראש מדיאלי או לטראלי. קשה לי להתערב מבלי לדעת בדיוק את הבעיה כאשר השאלה הנשאלת האם התרגילים באמת עוזרים ויש פחות כאבים ?

highdive

New member
שחיה

נסה שחיה - הספורט ידוע בשל סגולותיו והדברים הטובים שניתן להפיק ממנו - הפגת כאבים, פיתוח כושר וחיזוק גוף כללי

אורטופד

לפני כמה שנים זה לא מספיק ! כמו כן עבודה של שנה ואחריה הפסקה מחזירה אותך לנקודת ההתחלה. לכן כפי שאלי אמר גש לרופא

יש לי בעייה

אני מתאמן כבר הרבה זמן בחדר כושר ויש לי בעייה. כשאני רץ כואב לי הקרסול :( ולא רק בחדר כושר גם כשאני הולך הרבה . אמרו לי שפלג הגוף העליון שלי יותר כבד מהתחתון זו יכולה להיות סיבה? תרגילי רגליים מאד קשים לי אפילו עם משקלים נמוכים. אולי איכשהו אפשר לסדר את זה ? כי הנשימה שלי בסדר.. אני יכול להתאמץ הרבה זמן אבל הכאב בקרסול בלתי נסבל.. הגמד

אלי ו.

New member
כלל מספר 1

אם כואב לא עושים!! פנה לרופא (אורטופד או רופא ספורט) בינתיים חפש תרגילים שלא כואבים.

למעלה