יש לי בעייה

lorin1

New member
יש לי בעייה../images/Emo186.gif

אני עובדת מזה 7 חודשים כמנהלת משרד של שני חברות קטנות, במסגרת תפקידי למדתי הרבה מעבר מלנהל משרד,למדתי על ניהול פרוייקטים,רכש . ואני באה ממקום של חוסר ניסיון. בזכות המנהל המדהים שלי למדתי המון על עבודה מול לקוחות,עבודה עם לחץ,אחריות,עומס,להתמקח ולקבל מה שאני רוצה. ולצערי הוא הקים חברה חדשה וגדולה יותר ועבר לשבת שם,עם המעבר הצעתי את עצמי לעבור לעבוד איתו ואפילו להגדיל את תחומי האחריות שלי,הוא לא הסכים בטענה שיש לי עוד הרבה מה ללמוד,אבל אין לי מה לדאוג כי הוא סומך עליי והא צריך אותי בשתי החברות הקטנות כמזכירה לעבודה שוטפת של המשרד. המעבר נעשה למרות שהוא עדיין מנהל שני חברות שאני מזכירה שלהם ואני מרגישה כאילו מגבוה אני מתגלגלת למטה,ולמטה ואני לא יכולה להכיל את השקט הזה שבמשרד,יש הרגשה של חוסר מעש,העבודה יותר איטית ונסחבת כבר לא חשובה כל כך,לא מענינת לא מאתגרת וכל זה נעשה בשבוע ואני כבר יודעת מה מצפה לי,קשה לי לקבל את המצב הזה. אני לא מתאימה לעשות עבודה שהיא לא מכילה בעצמה אחריות,משמעות. אני מאוד עצובה ומרגישה שניסיתי הכל,כל יומיים לפחות אני מציעה את עצמי לתפקידים שאני מנסה לחשוב שאולי יהיו,תמיד מנסה לחשוב איך אני יכולה לנהל דברים,ואני מאוד נודניקית בקטע הזה,אבל אין פידבק. דרך אגב אין לי תואר,ואני לא מעונינת ללמוד בשנתיים הקרובות.

lorin1

New member
עדכון

יש הרגשה שפתאום דברים יכולים להעשות בלעדיי וכבר לא תלויים בי וזה חלק מהעניין-מן הרגשה של חוסר יעילות או מיוחדות

כוחות ויכולות אישיים - שיעור

אז המנהל "המדהים" שלך הסתכל, קלט, הבין עם מי יש לו עסק, התחיל ללמד אותך ולאט לאט . . . (דווקא מהר מאד יחסית ) החליט לסמוך עליך. אז קודם כל צריך לעצור כאן, את מוזמנת, זאת אומרת, לעצור ולמפות על סמך מה הוא החליט לסמוך ולהשקיע בך. לעשות את הרשימה של מה שלמדת רק את יכולה. זאת הפעולה הראשונה והיא הבסיס : זיהוי הכוחות והיכולות שאת, את, את, את, מוצאת בעצמך. לאחר מכן, וזה חלק שכבר התחלת לעשות, לפי הודעתך המשלימה, זה להתבהר על כל החוויות הרגשיות שאת עוברת. התבוננות רגשית - זאת השיטה, זה המפתח השני כדי להתחיל לפעול במודעות יותר ויותר מלאה. וכמו שאת בותבת, אם התקרבת להרגשה של "אולי אני מיותרת" - אז זאת נקודת ציון שאל לך להתעלם ממנה. מה יקרה, לאן דברים יובילו, מה יהיו צרכיו של המנהל ולמה הוא יחשוב שאת מתאימה - אלוהים גדול. רק תזכרי שבעולם העשייה תמיד צריכים אנשים שאפשר לסמוך עליהם, שיכולים ללמוד מהר ויש להם מוטיבציה לתת מעצמם, זה לא מובן מאליו. בהצלחה אמיר דרור התבוננות רגשית

האמנם באמת יכולים להסתדר בלעדיך

וכבר לא תלויים בך, או שהעניין הוא שאת חשה כאילו המנהל "נטש" אותך? כי הרי הוא אמר לך שהוא זקוק לך שתמשיכי בתפקידך בשתי החברות הקטנות. הוא זקוק לך שם, אך כנראה שאת זקוקה לו לצידך... אולי כדאי לנסות לזהות מה בדיוק גורם לך לתחושה של גלישה כלפי מטה. האם זו טיבה של העבודה שהשתנה, או העובדה שהמנהל לא לקח אותך עמו לחברה הגדולה, ואת נפגעת מכך? האם בהעדרו את כבר לא מרגישה "מיוחדת"? ואולי דווקא העובדה שהוא השאיר אותך "לבד" היא הזדמנות לתפוס "ראש גדול" ולהראות לו ולסביבה למה את מסוגלת? אולי זו הזדמנות לפתח עצמאות רבה יותר בעבודה? ואולי זו גם הזדמנות לבדוק מה בקשר בינכם גרם לך להרגיש כה זקוקה לו, ומה גורם לתחושת הנטישה? 7 חודשים זה ממש לא הרבה זמן. בכל עבודה שהיא. תני לעצמך עוד צ'אנס להשאר עם הדברים ולבדוק מה עומד מאחורי תחושותיך, ובינתיים - אפשר להמשיך ולהתפתח בעבודה....הלא כן? יום נפלא

seeyou

New member
קצת מוזר

-עובדת מזה 7 חודשים כמנהלת משרד של שני חברות קטנות -והא צריך אותי בשתי החברות הקטנות כמזכירה לעבודה שוטפת של המשרד מנסיוני למדתי שחייל טוב לא שולחים אותו לקורס קצינים-מוזר? אם תרצי להתקדם את חייבת ללמוד-ללא תואר אין לך הרבה סיכויים! את כן יכולה לעשות את כול העבודה אבל ,אחר עם תואר יקבל את הקופונים ועוד פרו קטן-את מגדירה את עצמך "מאוד נודניקית ", למדתי במשך השנים שמקדמים לפעמים אדם עם פחות כישורים אך "נוח-נעים" מבחינת העבודה.

kassie

New member
הצעה

אולי תנסי, במקביל לנדנודים, לעשות תפקידים אחרים בלי התואר שלהם: כלומר, להתנדב למשימות שהנן מחוץ למסגרת התפקיד שלך, אך בלי רשמיות. הכי חשוב, כשאת עושה משהו כזה - להבליט את המעשים שלך שהמנהל או כל מישהו אחר מעלייך - ישים לכך לב.

למעלה