יש לי בעייה רצינית...

ה פנתר

New member
יש לי בעייה רצינית...

אני בקשר ארוך יש ךי חברה כבר יותר משנתיים ואני רוצה לחיות את החיים אני עדיין דיי צעיר בכל זאת אני אוהב אותה אבל אני מיתחרפן! יש כל כך הרבה היזדמניות ואני כבול מה עושים? מה אתם היתם עושים?

EverMan

New member
ה"בעיה" שלך מוכרת לי מאוד.

מצד אחד , יש חברה , המון זמן. ואתה אוהבבבבבבב אותה לאללה. אבל מאודדדדדדד. מצד שני , אתה צעיר. אתה רוצה לקפוץ מפרח לפרח , לנסות הכל , זה ה-גיל. עם חברה כמו שלי זה פחות בעיה. כי היא אומרת : מצידי תוסיף. או : אם אתה רוצה אתה יכול לשכב עם מי שאתה רוצה. (רק תגיד לי קודם) אז מבחינתי זה יותר קל. אם אתה מרגיש שההרגשה חנק גדולה מדי , לדעתי תיפרד ממנה לזמן קצר. לחודש. תבדוק איך אתה מרגיש.

icy rain drop

New member
i've had it!

זה לא משנה כרגע מה היא בשבילו- אתה לא חלק מהקשר אז אל תגדיר אותו וכאלה. זה לא התפקיד שלך.

עוד פעם קופץ בראש

ואתה יודע מי קופץ בראש כל הזמן. למה קופץ בראש? כי שוב אם לא היית מתלהם והיית קורא היית רואה שאני לא נכנס להגדרות, רק ציינתי שזה לא חברה.

icy rain drop

New member
עוד פעם יורד לפסים אישיים

קראתי שאתה סותר את עצמך מי אתה שתחליט מה זה חברה בשבילו ומה לא?....

Pixy led

New member
אף-פעם לא שמעת על יחסים פתוחים?

לפעמים, המחויבות היא יותר רגשית מפיסית. האמת היא, שברמת התאוריה - אני מאמינה שיחסים פתוחים הם רעיון טוב. העניין הוא, שהוא לא טוב לי - כי אני, כמו רוב האנשים, מעדיפה מחויבות פיסית כמו-גם רגשית (וכל אדם מסיבותיו הוא). אבל גם בני-זוג שמחויבים רק רגשית, ויש להם הבנה בנושא - הם בני-זוג.

בעיות חמורות בהבנת הנקרא.

אבל חמורות. אני לא אמרתי שיש לי בעיה עם יחסים פתוחים, סבבה, אבל שלא ייקרא לה חברה שלו, בני זוג אמנם, אבל למה שלא ייקרא לה יזיזה? מה ההבדל? שהוא נמצא איתה יותר? שהוא אוהב אותה, אם הוא היה אוהב אותה באמת הוא לה היה הולך ומזדיין עם אחרות. ואם בשבילו זאת אהבה אז צר לי מאוד עליו.

Pixy led

New member
תודה על הדאגה, אבל,

אין לי בעיות בהבנת הנקרא. בכל-אופן - אני חושבת שאתה מקובע מדי בהגדרה שלך. הוא קורא לה חברה שלו, כי היא החברה שלו. הם חברים. זוג. זה שהיחסים שלהם פתוחים, זה פשוט סוג שונה של חברות. אם הוא אוהב אותה, זה לא בהכרח אומר שזה סותר את רצונו לקיים יחסי-מין עם אחרות. בנגוד לדעה הרווחת, זה עניין מאד סובייקטיבי ונתון לשקול אישי. למשל - אהבה לחברים. אתה אוהב את החברים שלך, אני משערת. אבל זה לא משנה אם יש לך חבר אחד, או שניים, או שלושה... אתה יכול לאהוב את כולם. אותו כלל תופס לגבי אהבה לאחים, משפחה בכלל וכו'. אז למה, בעצם, שלא יהיה אותו הדבר לגבי אהבה רומנטית? או לפחות יחסים פיסיים? אני מאמינה באמונה שלמה שאנשים יכולים מאד לאהוב, להיות מחויבים רגשית לצרכים של בן/ת-זוגם (במקרה הזה, חברה), לתת מעצמם ולקבל, ועדיין, לקיים יחסי-מין מחוץ למערכת-הזוגית, מהסיבה הפשוטה, שהם עושים את ההפרדה בין הצורך במין לבין המערכת-הזוגית שלהם. זה לא אומר שהם לא חברים, בהגדרה. רק שיש להם הגדרה שונה משלך לחברות.

בגלל אנשים עם מחשבה כמו שלך

משפחות שלמות נהרסות. יותר מזה אני לא אכבד אותך בתגובה לשטויות שרשמת שם. חברים הם לא. נקודה.

Pixy led

New member
בגלל אנשים עם מחשבה מקובעת,

ועם קבעון על הגדרות, עולמות שלמים נהרסים. אין לי צורך בכבוד שלך, הוא מפוקפק ממילא. לילה טוב.

Pixy led

New member
ובכן, Deadnight Warrior,

אם תקרא לאורך פתיל ההודעות, תוכל לשים-לב לתופעה מעניינת: הודעותיי שלי, מתאפיינות בהסבר דעותיי, הרחבה והתייחסות לדבריך. לעומת זאת, הודעותיך שלך, מתאפיינות בהבעת דעותיך (ללא הסבר), אגרסיביות מילולית, התלהמות והתגוננות תוקפנית. אומרים, בפסיכולוגיה, שגברים אגרסיביים מפצים בהתנהגותם, לפעמים, על פין קטן. נ.ב. החתימה שלך - האם היא לקוחה מתוך "ראיון עם הערפד" / אן רייס?

למעלה