יש לי בעיונת

abcdcba

New member
את לא צריכה להתייחס לאנשים כאלה

אנשים כאלה שצופרים ללמד, ועוד בטוח מבינים שהוא באחד השיעורים הראשונים, הם אנשים מסכנים וחסרי שכל- וזה עצוב שיש הרבה כאלה על הכביש. אבל הדבר האחרון שאת צריכה זה להתייחס לדפוקים האלה..

edlyn

New member
../images/Emo207.gif ספר לימוד תיאוריה

אני מתכוונת היום לרכוש ספר לימוד לתיאוריה.. יש המלצות? מה הכי כדאי?

מימוזה21

New member
יש רק ספר אחד של תאוריה

בכל חנויות הספרים. אז ככה שאין התלבטות איזה ספר לקנות...

shame on you

New member
לא נכון..

אני יודעת שבסטימצקי יש ספר ירוק של הוצאת לילך, "נהיגה בטוחה", ומורי הנהיגה מביאים בכלל ספר אחר, כחול של הוצאת הצבי, ששכחתי איך קוראים לו... בטח אפשר להשיג אותו גם בעוד מקומות חוץ מאצל מורי הנהיגה, לא?

edlyn

New member
אז איזה ספר מומלץ?

אני מתפדחת לשאול את המורה אם הוא יכול להביא לי ספר לתיאוריה כי אם הוא לא הציע לי עד עכשיו אז לא מתאים. הספר נהיגה בטוחה הוא גרוע?

אמממ..

דבר ראשון= אין לך מה להתפדאח מול המורה- אין סיבה לכך- את גם ככה משלמת מספיק כסף בשביל שיביא לך או שלפחות ישיג לך חוברת לתאוריה.. המורים בד"כ מחלקים אחת מ-2 החוברות הבאות: של הוצאת "איתמר עזרי הכנה בע"מ" שם החוברת הוא "נהיגה נכונה" (יש גם תוכנת מחשב בשם זה) ושל הוצאת "הצבי" אם אני זוכר נכון השם שלה הוא "הדרך המהירה" או משהו כזה.. (אגב אם יש לך הזדמנות לבחור אחת מן החוברות אני ממליץ על החוברת "נהיגה נכונה" היא גם יותר קצרה ולדעתי (ולדעת רבים) היא גם יותר מובנת. -בהצלחה-

shame on you

New member
אני למדתי דרך זה שקונים בסטימצקי

לא אהבתי כ"כ... היה חסר שם קצת חומר על הרכב... אבל יש לי חברה שגם למדה ממנו, והיא אמרה שהוא היה טוב בשבילה. ההסברים שם מובנים, ויש ציורים מצחיקים ליד כל דבר, שעוזרים להבין... הכי טוב זה ללמוד דרך תוכנת המחשב "נהיגה נכונה". תוכנה מצויינת.

asaf56

New member
אני לא למדתי מספר

למדתי רק מדיסק שהמורה לנהיגה שלי הביא לי עם איזה חוברת ולא נגעתי בה, בדיסק יש איזה אחת שמדברת ומקריאה את כל מה שבחוברת אז במקום לקרוא, הקשבתי!

למעלה