יש לי בעיונת...

DeathlessOne

New member
יש לי בעיונת...

אני חייבת להוגות שאני בספק אם מישהו יכול לעזור לי, אבל גם טיפים לעתיד יעזרו. אני משחקת ב-CM 2004 ואני צ'לסי. קניתי כמה שחקנים דרום אמריקאים שצריכים WORK PERMIT כדי לשחק באנגליה. השגתי להם את האישור עבודה אבל החוזים שלהם עוד מעט נגמרים ואני לא יכולה לחדש אותם כי לא נותנים להם אישורי עבודה חדשים. זה יכול ממש להרוס את לי את הקבוצה. יש הצעות?

ofir91

New member
את צ'לסי?

צ'לסי עשירה.... תביאי חדשים יותר טובים
אם לא בא לך... תחכי אולי למישהו יש פיתרון לזה...

DeathlessOne

New member
חחח...עשירה מאוד...

יש לי 106 מיליון פאונד לקניית שחקנים, חבל שאני לא צריכה אף שחקן. יש לי לפחות 3 שחקנים ברמה הכי גבוהה לכל עמדה במגרש. אבכל מקרה, השחקנים האלה חשובים מידי בשבילי וגם צעירים...

ofir91

New member
חשובים מדי?...

כשאת צ'לסי.. אין שחקן חשוב מדי.....

שומו

New member
עשית טעות כשלקחת את צ'לסי.

חפיץ. אולי אחרי שיגמר להם החוזה והם יהיו שחקנים חופשיים תחתימי אותם בחזרה...
מי השחקנים
אני ומילאן שלי זקוקים לחיזוק( בעיקר בעמדת המגן הימני)...

DeathlessOne

New member
אממ...

מגן ימני? המגן הימני שלי הכי טוב הוא BONERA שקניתי מפארמה. עוד אחד טוב הוא DAWSON שקניתי מקארדיף. אממ...יש עוד אחד ניגרי שאין לי שמץ איך כותבים את השם שלו. יש לי גם את WILLIAM GALLAS שיכול לתפקד בעמדה הזאת. צריך עוד משהו?

Dark Muse

New member
צרות של עשירים...

אני מחתים שחקנים להפועל בחינם! יצאו מלא שחקנים ל FREE TRANSFER איזה יופי

גם אצלי אותו דבר

גם אני הפועל ת"א יש לי תקציב של 100 אלף אלי מגיעים רק שחקנים חופשיים! הבאתי לעונה השנייה שלי את בטיסטוטה כשחקן חופשי, חשבתי שהאוהדים יתלהבו אבל איפה...

שומו

New member
דניאלה בונרה../images/Emo35.gif אחלה שחקן,

אימנתי אותו בברשיה ב-CM2. גאלאס עולה יותר מדי. מי הם הדרום אמריקאים האלו שקנית

DeathlessOne

New member
אמ...

GIL, DIEGO, ROBINHIO, TEVEZ, SAJA וגם לאדריאן מוטו לא מחדשים את האישור עבודה (הוא מרומניה)

ZiMZiM

New member
נושא הזרים

בעיקרון, רק שתדעי לפעמים הבאות. שחקן זר (באנגליה לפחות) צריך שיהיה שותף ל75% מהמשחקים ב-12 הופעות אחרונות של הנבחרת (כולל ידידות). אל תתפסי אותי אבל במספר ההופעות של הנבחרת. בכל מקרה. אחרי שהוא מקבל את הרשיון, כל עוד הוא לא משחק 75% מהמשחקים בקבוצה לא יחדשו לו את רשיון העבודה מעבר למספר עונות מסויים (לאו דווקא מספר העונות שהוא חתום בקבוצה). שחקנים כאלה, במיוחד אם הם מרכזיים צריכים לדאוג שישחקו באופן קבוע (אם לא אצלך אז בהשאלה). אם אני לא טועה בגדול אלה החוקים. תקנו אותי אם אני טועה (ויש לי הרגשה שכן. אני לא זוכר בדיוק).

למעלה