יש לי בעיה..

ester6

New member
יש לי בעיה..

יש לי בעיה לראות את הסירטונים בפליקס וב Youtube כי אני רואה אותם בלי סאונד.. זה ממש מעצבן כי אני אפילו לא יודעת מה הבעיה, כי עד לא מזמן זה עבד לי, ופתאום אני רואה שאין סאונד.. ומה שמוזר זה שהסאונד במחשב עצמו כן עובד, זה רק באתרים האלה.. שאלתי כבר בפורום עזרה בבעיות במחשב, ובכל מיני פורומים אחרים ואף אחד לא ידע איך לעזור לי.. אז אם מישהו יודע אני ישמח אם הוא יעזור לי. תודה!

תנסה פשוט להסיר את הדרייבר

של הקול ואז להתקין אותו מחדש אבל לפני שאתה עושה את זה תנסה לעשות למעלה בדפדפן את הדברים הבאים כלים ואז אפשריות אינטרנט ואז תוכניות ואז איפוס דפדפן כי יש מצבים שמשהו קטן משתנה ואז זה מפריע לך לישמוע

ester6

New member
תודה.. אבל..

אני לא ממש מבינה בזה, איך אני מסירה את הדרייבר ומתקינה שוב? אם תוכל להסביר לי קצת יותר בפירוט זה ממש יעזור לי.

נכון ביחד עם המחשב שלך קיבלת

דיסק ? אז על הדיסק יש דרייבר של קול בדרך כלל זה ריטליק תנסי להתקין אותו ואז זה יכתוב לך שזה כבר מותקן ואז זה יתן לך 3 אפשריות בדיקת שידרוג הסרה או התקנה מחדש פשוט תעשי התקנה מחדש אבל חשבתי על עוד משהו תנסי פשוט להתקין את הפלאש החדש פלאש 9 מהקישור הבא הפלאש זה למעשה איך שאת רואה תסרט אני מאוד ממליץ לך להתקין את זה כי יש סיכוי רב שזאת התקלה שלך

ester6

New member
הורדתי את הפלאש החדש, אבל

זה לא תיקן את הבעיה ועדיין אין לי סאונד. ובקשר לדרייבר יש לי בעיה כי אני לא יודעת איפה הדיסק של המחשב עכשיו. אפשר להתקין מחדש את הדרייבר בלי הדיסק, מהמחשב עצמו או מהאינטרנט? בכל מקרה תודה על העזרה!

ester6

New member
בקשר לאיפוס דפדפן..

לא שמתי לב קודם לאופציה הזאת. בכל מקרה, אצלי הדפדפן באנגלית, אבל עשיתי לפי מה שרשמת ואז רשום לי- Reset Web Setting אני מבינה שזה מה שהתכוונת, אבל רציתי לשאול מה בדיוק קורה כשאני מאפסת את הדפדפן? זה מוחק לי דברים? אני לא מבינה בדברים האלה, ואני ישמח אם תוכל לעזור לי. תודה!

למעלה