יש לי בעיה

יש לי בעיה

לפני שלושה שבועות או חודש הייתה לי פטריה, טיפלתי בה (אגיסטן), היו לי גם כמה חתכים וזה התרפא, אך נשאר לי ריח של שתן חריף. איך אפשר להעלים את הריח? האם לא נרפאתי?

שגיתא

New member
ובמידה ולא עוזרת השתייה אז ../images/Emo54.gif

שוב לפנות לרופא נשים, למרות שלרוב ריח שתן חזק באמת מעיד על מיעוט בשתיית מים בכל מקרה קבלי עצה מבעלת ריחות גוף כבדים
וארומטיים (ללא שמירה על הגיינה גבוהה) ולמרות זאת 90 % מהזמן מקבלת מחמאות על ריח גוף טוב
(ולא רק ממקורביי האינטימיים) שימוש קבוע בתחתונית עוזר לי לשמור על האיזור יבש למישעי כי הריח לעיתים הוא גם מרטיבות באיזור לא מאד מאוורר מטבעו
בהצלחה שגיתא

אני רוצה להוסיף

שיש עכשיו מגני תחתון עם ריח מזה טובבבב
. זה מאוד משפיע על הריח באזור. ועושה ריח מבושם. למרות שאני לא אוהבת אותם בכלל, לאדעת לא נוח לי. אני משתמשת בקרם עם ריח טוב וזהו.ואני חושבת שאם שוטפים כל יום אז זה גם עוזר.

למה לא? ../images/Emo12.gif

לא שיש לי ריח רע(בנתיים לא קיבלתי תלונות חחח). אם מישהיא מכירה תכשיר מיוחד שמתאים לאזור שתגיד לי

ToryMaster

New member
תלוי איפה תכל'ס

אבל אני נוטה שלא לקרב יותר מדי חומרים שלא ממש מיועדים לאיזור הזה.

שגיתא

New member
חמוסה היי ../images/Emo140.gif, אם ../images/Emo54.gif

אם את משתמשת בקרם שאת מדברת עליו באיזור החיצוני של המפשעה סבבה אבל אם את מורחת באיזור השפתיים פנימה
לא מומלץ העור במקום עדין ושימוש פנימי מאד לא מומלץ כי זה פוגע בנוזלים הטבעיים של המקום שלמרות שלעיתים מהווים חלק ממקור הריחות, עדיין תפקידם הנוסף הוא להגן עליך מפני פטריות ומחלות לכן לא מומלץ להפריע להם למרות שהבעלים שלהם כבר בהפרעה
, שגיתא

שגיתא

New member
נ.ב. ../images/Emo54.gif

לא רצוי להשתמש בקרם לפני מגע מיני גם כי זה יכול ליצור גירוי בחיכוך הגופות, ויכול להיות מאד לא טעים למי שטועם אותך באיזור

../images/Emo13.gif

אני מורחת רק מלמעלה, וזה עושה מספיק ריח :) בד"כ רק אחרי הגילוח.
ועדיין אני אשלח לשמוע שיש תכשיר שהוא מיועד במיוחד לאזור שם, כי אני גם לא חושבת שזה ממש בריא, אבל לא יודעת, אני חייבת
חח.. לי אין בעיה עם הריח שלי, אבל אני מעדיפה שגם לאחרים לא תהיה

היי טל המקורית ../images/Emo45.gif

את מוזמנת להתייעץ עם רופא במקרה הזה, במיוחד עם טיפלת בה ללא התייעצות עם רופא...

למעלה