יש לי בעיה

ז1604

New member
יש לי בעיה

אני כבר שיעור 52 נכשלתי ב2 טסטים ביום שלישי הקרוב יש לי עוד טסט ואני לא יודעת מה לעשות ? המורה שלי אומר שיש לי שליטה ברכב ושאני מבינה איך לתפעל את הרכבה אבל יש לי בעיה עם חוקי תנועה???וזה לא שאני לא יודעת את חוקי התנועה אני פשוט עושה שטויות כמו בטסט שני שנכשלתי בגלל...אי מתן זכות קדימה במעגל תנועה(כיכר) ולא שלא ידעתי פשוט לא עצרתי ובלמו אותי אז מה לעשות הכדי שההיגיון יעבוד אצלי??? בבקשה עזרה

מתן1002

New member
אני ממליץ לך להיכנס

לקישור הבא אני בטוח שהוא יעזור לך .. ויסדר לך את הכול בראש..

PinkyRaSta

New member
למה באמת לא נתנת ז"ק? ../images/Emo210.gif

בגלל לחץ? בגלל שלא שמת לב? או שפשוט לא ידעת שצריך לתת ז"ק בכיכר? ממליצה לך לחזור על ספר התיאוריה, פשוט שבי ותקראי אותו עוד פעם, תקראי בעיון וכדי לקרוא ולא כדי לסיים. קחי עוד כמה שיעורים לפני הטסט, מחר ומחרתיים ופשוט תנהגי בשקט ושימי לב לכל הפרטים. לטסט תגיעי רגועה, תשתי חלב לפני :] ופשוט תתרכזי בנהיגה, במה שהולך על הכביש.. לא צריך לחשוב יותר מדיי כדי לעשות את הדבר הנכון, לרצות את הטסטר/ית... פשוט כשקורה משו לעשות מה שצריך לעשות וזהו. קל לדבר נכון, אבל כשאני מסתכלת אחורה על תקופת הלמידה והטסטים אני מבינה שזה סך הכול שטויות ופשוט צריך לנהוג כמו שאת תמיד נוהגת.. אבל אין מה לעשות.. הלחץ, אחח הלחץ הצלחה לך.

אני על זה נכשלתי בטסט ראשון

הייה טור ארוך ארוך בתוך הכיכר וכולם בלי יוצא מן הכלל המשיכו ישר ולא פנו שמאלה. כבר התחלתי להרגיש לא בטוחה בעצמי כי חיכיתי המון, אז בזמן שעוד אחד נכנס לכיכר והיה כבר באמצע, יצאתי. ברקס אדיר מהטסטר, אוטו כבוי, נכשל בטסט. את מבינה את חוקי התנועה, אבל פשוט לא בטוחה בעצמך מספיק כדי ליישם אותם.

ז1604

New member
זה בדיוק כך

אני יודעת את חוקי התנועה אבל לא בטוחה איפה ומתי צריך ליישם

abcdcba

New member
אבל אלה הדברים הכי חשובים

זכות קדימה, השתלבות בתנועה.. אם את לא עושה את הדברים האלה טוב- זה אשמתו של המורה- שהגיש אותך לא מוכנה לטסט.. תחשבי בחיים האמיתיים- טעויות כאלה זה 100% תאונה.. חשוב מאד לשים לב שהמורה עובד איתך טוב על הטעויות האלה לפני הטסט- כדי שלא תמשיכי לבזבז כסף על טסטים

למעלה