יש לי בעיה

שרון30

New member
יש לי בעיה

אז ככה, אני בת שלושים, ויש לי חבר 5 שנים, אנחנו ממש לא מסתדרים, רבים המון, אבל אני לא מסוגלת לעזוב אותו, הוא מגדף אותי הרבה פעמים, שבוע אנחנו מדברים ושוב הוא מחפש סיבות לריב איתו, אבל אני לא יכולה לראות את עצמי בלעדיו על אף שכולם כבר אומרים שאנחנו חייבים להפרד, אנחנו לא מתאימים, אני לא יודעת איך לעזוב אותו, אני טוענת רק אם הוא יבגוד בי או יכה אותי אני אקום ואלך, עד אז אני לא מסוגלת, מה אני עושה.... אני יודעת שיהיו לי חיים מאוד קשים איתו...... תודה.

mesikaaa

New member
יש לי בעיה

ככה זה כשטוב אז מחפשים צרות סבתאי עליה שלום אמרה אייך שאת מסדרת את המיטה ככה את ישנה לפי דעתי את צריך להבין מי שלא מעריך ומכבד אותך תני לו בעיטה בתחת יש עוד מלא גברים חתיכים וגיזעים ושרמטים תחפסי אנשים שיעריכו אותך כמו שאת ואל תפחדי הרכבת ממשיכה לנסוע ואל תשחקי בשטויות תחפשי את הטוב ביותר שיהיה לך חיים טובים אל תתפשי במילים שלו חפשי אחרים ושיהיה לךכייף בהצלחה ויוי

גרא.

New member
את כנראה אוהבת אותו מאד,אם את מו

מוכנה להמשיך להבליג,לוותר,לעצום עיניים,ולא לראות מה באמת קורה ביניכם. לא ברור לי למה את ממשיכה להיות חברה שלו,מתוך אהבה? אולי מזוכיזם? ואיך ומהו יחסו אלייך ? הוא אוהב אותך באמת? הוא מאמין לך שאת אוהבת אותו? כי נראה כאילו הוא בודק כל הזמן את מערכת היחסים ביניכם,דרך המריבות הללו. לא אהבתי לשמוע על כך שהוא מגדף אותך רבה פעמים..ומה יעצור ממנו בעת רוגש להרים יד,ולהגיב באלימות? יחסים מעין אלה שתארת,אינם מנבאים עתיד טוב יותר,נהפוך הוא.אלא אם כן,לכו שניכם לייעוץ,או אפילו לגישור,נסו להעזר באנשי המקצוע,ויתכן שתמצאו את הפתרון והדרך הנכונה,כן לחיות יחד... שרון,אני מבין שאת לא יכולה איתו,אבל גם לא יכולה בלעדיו..ויתכן שאת טועה בגדול.אם לא תגיעו לייעוץ.קחו פסק זמן מהחיים והחברות,כדי לחשוב, לשקול,ולראות אולי שגם אפשר בלי..רק אז ייקל עלייך להחליט.

למעלה