בן אדם... אני אישית בועט בבחורה שמכריזה לי בדייט הראשון שהיא מחפשת קשר רציני. זה מסוג הדברים שלא אומרים. אם מישהי אומרת לי על ההתחלה שהיא מחפשת קשר יש לי סיבה לדאוג שקונספט הקשר חשוב לה יותר מכל השאר. לדעתי הבן אדם לא צריך לגעת בנושא הזה בכלל עד לדייט השלישי או הרביעי שבהם כבר קיית הבנה כלשהי לגבי הבחורה.
הבעיה היא בהחלט אצלך ...אתה לא מצליח להבחין מה הבחורה רוצה??? ואם לא...תשאל אותה, ממש ישירות...מה היא רוצה...ואם היא אומרת שהיא "זורמת" אז תזרום איתה (כי יכול לצאת מזה משהו רציני..)...אם היא מפורשות אומרת לך "סטוץ" היא לא תמיד מתכוונת לזה... אולי מישהו דחה אותה בעבר הקרוב, ואין לה כוח להכנס שוב ל"קשר" אז היא כאילו נהנית לה... בתכל'ס רוב הבחורות מעדיפות קשר רציני... וגם אם הן מכחישות את זה, בסופו של דבר , אם תהיה אחלה גבר ותחזר אחריה ותכבוש את ליבה, היא תהיה שלך... אם היא מתעלמת ממך... או אדישה אליך... אני חושבת שכדאי שתפרוש... בהצלחה
חח..סתם. פשוט בפעם הבאה שתפתח רגש למישהי מהר מידי אז תעצור לרגע ותנסה להבין אם זה אמיתי, אם חסר לך משהו, אם זו באמת היא או סתם הפנטזיות בראש שלך גרמו לה להראות יותר טוב ואולי זה בכלל קורה כי הן בורחות לך? ואם זה לא עוזר אז תחשוב על אמא שלך!