יש לי בעיה...

luriluri

New member
יש לי בעיה...

יש לי Esafe, וכשהסתכלתי באי מייל היה לי כתוב ככה בערך: you have send a virus VBS.HAPTIME וכשעשיתי בדיקה בesafe אז זה מצא לי הרבה וירוסים שקוראים להם VBS.hppytime (אני מתאר לעצמי שזה הוירוס שכביכול שלחתי) ומעט וירוסים של VBS.bee. דרך אגב, מספר הוירוסים של haptime ושל bee היה 4,579 בדיוק, הסרתי את הוירוס, אבל בכל זאת כשאני מפעיל את המחשב זה כותב לי 4 error ואני לא יודע איך להעיף את זה, בבקשה תנו לי פתרון טוב תודה _luriluri_

עוזי 2

New member
Haptime

אפילו שכנראה ה- esafe מחק את הוירוסים, נראה שהוא לא שחזר את השינויים שה- Haptime יצר. הורד את התוכנה שמסירה את ה- Haptime של סימנטק: (ראה: http://www.symantec.com/avcenter/venc/data/vbs.haptime.fix.html והרץ אותה. זה עשוי לשחזר את ה- registry הבעייתיים (אלו שמשנים את ה- desktop). בלי שום קשר, על מנת להמנע מהדבקות כאלו בעתיד, ממליץ לעדכן את עדכוני האבטחה האחרונים של מייקרוסופט. למשל בעזרת ה- WindowsUpdate.

luriluri

New member
אז..

אתה מציע לי להשאר עם הEsafe? או שאולי כדאי לי להחליף אנטי וירוס?

עוזי 2

New member
קודם כל נראה אם העצה שלי עזרה

זו רק הנחה שלי, לגבי מה שקרה. אני לא בטוח בזה. לגבי e-safe, אני לא מספיק יודע עליה, לא לטוב ולא לרע. אם היא אכן הסירה את הוירוס אבל לא תיקנה את הרג´יסטרי, אז זה לא טוב, אבל דברים כאלו קרו גם בנורטון.

luriluri

New member
כן אבל...

גיליתי למה יש לי בעיה באינטרנט (למקרה שלא ידעת אני לא יכול להתחבר), יש לי בעיה בnetstorck או משהו כזה, אני אצלצל לחברה ואשאל אותם, תודה רבה בכל זאת,
_luriluri_

למעלה