יש לי בעיה....

king211

New member
יש לי בעיה....

אני בן 22 נראה סבבה ויש לי שכנה בת 32 נראית כמו בת 18 בעלה עובד בחו"ל מגיע פעם בשבועיים. אני זה שמספק לה את צרכיה המיניים כל לילה אבל כל לילה כמה שעות הסיפור נמשך כבר שנה וחצי ואין לי יותר כוח אני מגיע ללימודים גמור מעייפות בקשתי ממנה שנפסיק את התדירות לשלוש פעמים בשבוע היא צחקה לי בפנים ואמרה שאין מצב אני מוכרח לציין שהיא סקסית ברמות ויודעת איך לפנק אבל זהו נמאס לי אני לא יכול ספרתי על הבעייה לחבריי הם רצו מאוד להתחלף איתי אשמח לקבל עצות מה לעשות כמו כן יש לציין שהיא דתייה

יסמין69

New member
חד משמעית....

תעשה מה שאתה חושב ומרגיש. תפחית את התדירות, היא תתרגל לזה

redrider

New member
כמו שכתוב בספר הספרים

תבעל אשת איש ואת ההבדל תרגיש. תשמע... מוריד את הכובע בן אדם. לדעתי יש לך פה מילה. תגיד לה שהיא מקבלת 3 פעמים בשבוע וזהו. לצחוק יא יכטולה עד מחר. היא רוצה זין? שתחכה. אבל בואנה כמו שצריך.

ניראה לי שזה הפיתרון...

תגייס את החברה ותעבדו במישמרות....
אתה ביום א, ד שמעון ביום ג, ו ומואיז הקטן ביום ב, ה ביום שבת שתעשה ביד ! או שתגרילו ומי שיפסיד ילך לעבודה.

סאששה

New member
ח.ח.ח.

אהבתי!אך ברצינות.הרי אתה פה הקובע והיא זאת שצריכה אותך אז פשוט תודיעי חד משמעית בצורה יפה כמובן שכך וכך יהיה מעכשו.ואם היא תראה שאתה נחוש היא תסכים כי היא תפחד לאבד גם את זה...

TheBigBrother

New member
מה נשרטתם?

ילד בן 15 כותב לכם בפורום שטויות שמחרמנות אותו ואתם מגיבים לו ברצינות??? קצת בגרות אנשים

king211

New member
פחחחחחח...............

אלק בן 15 תחזור למלונה שממנה באת!!

למעלה