יש לי בעיה

tj1234

New member
יש לי בעיה

באמת אני בן 22 ובתול(נורא נכון?!) ויש לי זין שאורכו רק 13 ס"מ ולדעתי הוא קטן ובגלל זה אני פוחד מקיום יחסים אינטימים...מה לעשות?!!!!!

daniella1980

New member
בעיני

שניהם לא נוראים. במיוחד זה שאתה בתול, זה רחוק מלהיות נורא, זה אפילו בסדר גמור. לגבי אורך הזין, תעשה חיפוש בנושא בפורום טיפול מיני ומיניות, יש שם אנסוף שרשורים בנושא, תגלה כמה רבים הם בני גילך שחרדים כמוך לנושא, בצורה מאוד מוגזמת בעיני. אם אני אגיד לך לא לפחד, זה לא יעזור נכון? :)

קודם כל תנשום עמוק..../images/Emo13.gif

לגבי שאלתך הראשונה: לא! זה ממש לא נורא שאתה בתול בגיל 22! זה בסדר גמור! כל אחד והקצב שלו.. זה לא אומר שמשהו לא בסדר איתך. קח ת'זמן, זה יגיע. לגבי השאלה השניה: ממה אתה מפחד בדיוק? שלא תספק את בת הזוג שלך? תדע לך (מנסיון אישי) שהגודל ממש לא קובע. האקס שלי (שנתיים של קשר מדהים וסקס מטורף!) היה לו בערך 15 ס"מ.. אולי אפילו 14. זה ממש לא הפריע לי הגודל!! הוא ידע להשתמש בו כמו שצריך. אם תהייה עם בחורה כלשהי והיא תדחה אותך בגלל שאין לך זין גדול מספיק אז ואללה היא לא שווה אותך. אל תתבייש במי שאתה ובמה שיש לך בין הרגליים!
בהצלחה שיהייה! כל טוב

אל תהיה עסוק במידות

אלא במעשים. 13 ס"מ זה מעט מאוד מתחת לממוצע שעומד על 14-15. מאוד משנה גם מאיפה אתה מודד ואולי פיספסת ס"מ אחד או שניים
חוץ מזה, חשוב שתדע שרוב הנשים לא גומרות מחדירה אלא מגירוי הדגדגן ולכן אין חשיבות לגודל הזין. תלמד להשתמש נכון בלשון
גיל 22 הוא גיל מצויין להתחיל, אז במקום להעסיק את עצמך במחשבות על מידות קום ותתחיל במעשים. בהצלחה רבה

redrider

New member
סתם שתבין

זה לא מי שאתה זה מה שאתה מקרין. אני לא עשיתי ברית מילה. לא חיוני עכשיו למה ואיך אבל אני לא מתכוון גם לעשות בחיים. הרבה אנשים אמרו לי שבצבא אני אסבול בגלל זה אבל עדיין לא רציתי ללכת ולעשות את זה. אם להגיד את האמת אני מכיר אנשים שסבלו מזה בצבא. כל מקרה כשאני הגעתי למקלחות באמת קיבלתי כמה מבטים מוזרים בייחוד מצד הדתיים, אבל אני פשוט שמתי קצוץ (או שלא כל כך קצוץ
) והם מהר מאוד הפסיקו לשים לב לזה. הנקודה היא שאם אתה מכוער אבל מקרין ביטחון איש לא ישים לב לפגמים שלך דמיוניים או לא. אתה יכול להיות חתיך על, עם זין של 20+ ושרירים אבל ביטחון עצמי בקנטים, ואף אחת לא תתקרב אלייך חוץ מלדברים חד פעמיים פה ושם. אני חושב שאתה בתול עדיין בגלל חשש מתגובות רעות על המימדים שלך... אל תחשוש אם אתה תתנהג כאילו הכל בסדר ותשים זין על הכל איש לא יתייחס לזה. חוץ מזה 12 ס"מ זה כל מה שגבר צריך כדי לספק מינית אישה ולך יש אפילו ס"מ אחד יותר. חייך אחי יהיה טוב. אהה ועוד משהו. עדיף לזיין פעם ראשונה בגיל 25 ולמצוא את האחת המיוחדת מלזיין יותר בחורות משאבא שלך חלם בכלל כשהיה בגילך אבל עדיין להרגיש ריקני.

daniella1980

New member
יש אמת בחלק מדבריך,

אך שאלה לי. אותה בחורה שהפתיעה אותך עם +20 קילו, לו היה לה בטחון והקרינה אישיות כובשת, לא היית נגעל ממנה פיזית כפי שהטבת לתאר? (שאלה כנה)

redrider

New member
את מסרבת לעזוב את הנושא

נמנעתי מלהגיב על מה שכתבת ות'אמת ממש לא בא לי לעשות את זה גם עכשיו. כל מקרה גבר שנראה לא משהו ובחורה שנראת לא משהו זה דברים שונים. גבריות ויופי הולכים ביחד הרבה פחות מאשר נשיות ויופי. גבר שמקרין ביטחון עצמי יכול להיראות לא משהו פיזית אפילו מכוער במובנים מסוימים אבל בכל זאת מושך להרבה נשים. נשים בכלל מאז ומעולם נמשכו לכוח גברי ולביטחון עצמי יותר מאשר לפנים של מלאך וחזה נטול שיער. מקווה שסיפקתי אותך בתשובה שלי

daniella1980

New member
ממ לא ממש

כי אני די משוכנעת שאף פעם לא היית אישה כדי להצהיר כאלו הצהרות על כל העם הנשי. בכל אופן אני מסכימה שאותי יכולים להפוך מוח ותוכן גבר ליפה הרבה יותר. ועוד דבר, אני ממש לא אוהבת גברים נטולי שיער (לא שהייתי אומרת על אחד כזה בפומבי "אתה בעל הגוף הכי מכוער שראיתי בעולם")

redrider

New member
חחחחח ../images/Emo24.gif

זה לא עניין של משקל. מצידי תהיי טנק מרכבה סימן 4 עם מיגון דור ד' באיזור האגן. הנקודה היא שהבחורה הביאה אותי אליה הביתה במרמה תוך שימוש בנתונים שקריים כמו תמונה. חוץ מזה בחורה שיש לה מה לתפוס יכולה להיות סקסית וחושנית או לסירוגין יכולה להיות מזוויעה. הכל שאלה של פרופורציות ושמירה עצמית

daniella1980

New member
כנראה היא ממש רצתה אותך

קח את זה כמחמאה, ומקסימום יצאה שקרנית (כן אנדר, אני נגד שקרים), אבל מפה ועד מה שאמרת יש הבדל, יכולת לומר בקצת יותר רגישות כשזה פה לעיני כל הפורום "לא ממש מה שדמיינתי" במקום "הגוף הכי מכוער שראיתי", כשהיא כנראה קוראת וכו'. להפך, אם נניח אכן רימתה אותך, זה אומר שגם ככה היא לא מתה על הגוף שלה, ומה שכתבת כאן מול כולם לעיניה, זה קצת אכזרי בעיני. (ואפילו היה עדיף במקרה הרע במיעוטו, להגיד לה את זה במסר וזה בעיקר מה שלי מפריע - הכביסה המלוכלכת לעיני כולם תוך ציון שזו מישהי מהפורום).

יכול להיות שהבחורה קראה הפנימה

למדה את הלקח ואולי תתחיל לעשות משהו עם עצמה, כך שיכולות להיות להודעה שלך השפעות מאוד חיוביות, לטובת כולנו.

daniella1980

New member
ואולי טוב לה עם הגוף שלה?

מי אמר שהיא צריכה להתאים את מידותיה לפי גחמות שניכם?

redrider

New member
אם היה לה טוב איתו

היא לא הייתה משקרת כשהיא שלחה תמונה.

daniella1980

New member
אז לא הבנתי, היא שלחה

תמונה לא שלה? אתה משוכנע שהיא רימתה אותך בכוונה?

redrider

New member
היא שלחה תמונה של עצמה

אבל בתמונה היא הייתה 20 קילו פחות. היא הודתה בזה דרך אגב. דמייני שאת מתכתבת עם מישהו והוא שולח לך תמונה וכשאת נפגשת את מגלה שהוא בעצם 10 שנים יותר מבוגר מהתמונה.

daniella1980

New member
מדמיינת...

הייתי מתאכזבת מהרמייה וסביר שמטיחה בו את הדברים, אבל יודעת בודאות שלא הייתי באה לכאן למחרת ומלכלכת עליו כאן מול כולם.

redrider

New member
זה היה לפני שנתיים אבל כל מקרה

אני לא מבין למה את חוזרת על זה פעם אחרי פעם. אני מצטער להגיד לך שאת לא משנה דעתי בזה.

למעלה