יש לי בעיה..

mataNDark

New member
יש לי בעיה..

אני רוצה לקנות נייד של DELL אבל באתר שלהם לא כתוב מחירים של המחשבים הסתכלתי גם באתר של אומניטק איכות הספקית שלהם וגם לא כתוב מחירים למישהו יש מושג איך אני יוכל לדעת את מחירם של המחשבים הניידים או איפה המחיר שלהם כתוב תודה רבה מראש

mataNDark

New member
נסיתי בזאפ

וחיפשתי הצעות בכל מיני אתרים והשוואתי מחירים אבל כל דבר שמצאתי במחיר טוב וביצעוים טובים הוא כמו שאני צריך מבחינת גודל משקל ודברים כאלה ואני עדיין מחפש אבל אני גם רוצה לראות כמה מוכרים בדל ובאומניטק לפני שאני ממשיך לחפש

מה הבעיה עם זאפ?

אפשר לחפש על פי תקציב ו/או דגם, זה ממש נוח על מנת להשוות מחירים ובכלל לקבל מושג על מחירים. ואתה תמיד יכול להרים טלפון לאומניטק כדי לקבל הצעת מחיר.

N u k

New member
בהצלחה, ואם תמצא אתרי יבואנים,

אשמח אם תכתוב לי מסר פרטי :)

mataNDark

New member
טוב תודה

נראה לי שמחר אני אשלח להם אמייל ועוד דבר: למישהו יש אתibm r50e למי שיש יכול להגיד לי עם הוא ממש כבד שאי אפשר להסתובב איתו או שהוא לא כזה כבד כמו שנראה לי ולא יישבר לי הגב ממנו

N u k

New member
אמרו לי- מישהי שקנתה IBM לא מזמן

-לשכוח מסדרת R, אבל בדקתי עכשיו את סדרת Z, ויצאו לי העיניים ממחיר.. ולגבי הגב- יש שם משקל במפרט, תשווה למשהו שכבר הרגשת על עצמך, ואתה יודע כמה שוקל. לי אישית אין ידע :-S

The Zombie

New member
למה לשכוח מ-R

אני המלצתי למספר חברים לרכוש את ה-R50e והם מאוד מרוצים ממנו. בתקציב של 6000 עד 7000 ש"ח זו אופציה נהדרת לדעתי. לגבי המשקל. תשמע, 3 ק"ג זה לא מעט, צריך גם לקחת בחשבון שאתה לוקח גם את הספק לפעמים ואולי גם עכבר והמשקל מגיע לכמעט 4 ק"ג. אני יכול להגיד מנסיון של שנתיים עם מחשב ששקל 3 ק"ג שזו בהחלט משימה אפשרית, אם כי לא קלה... אם יש לך את האפשרות - לך על משהו קל יותר. סדרות ה-T יכולות להיות פתרון טוב במיוחד אם אתה הולך על ה-42 או אפילו ה-41. הן יתנו תמורה טובה מאוד למחיר. אל תתרגש מכך שזה לא סונומה - ההבדלים בין הדור הראשון לשני (כרמל מול סונומה) הם לא כ"כ קריטיים לרוב. (סתם דוגמא קטנה: למרות שהסונומה תומך בזכרונות מהירים של 533 MHZ הרבה יצרנים מספקים אותו עם זכרונות איטיים יותר שלא מנצלים את היכולת למשל...). גם ה-D610 של דל הוא מכשיר מצויין וגם לא כבד במיוחד.

carmonle

New member
תפנה אליהם ותבקש הצעה

אומניטק ובינת עובדים עם אנשים פרטיים, צריך לבקש הצעה ערן

למעלה