יש לי בעיה...

יש לי בעיה...

אני בת 20 - 1.71 בעלת מבנה רזה ושוקלת 40 קילו אני מודעת למצבי החמור מאוד מאז ומעולם ניסיתי להשמין ולא הצלחתי אפילו אישפזתי את עצמי מרצוני ומכיון שדחפו לי יותר מידי (הגעתי למצב של בולימיה ) עזבתי את המקום ! מאז אני מנסה ומנסה להשמין ולא הולך לי אני אוכלת 3 ארוחות ליום = שתיה מיוחדת של 400 קלוריות ביום ואני עדיין לא מצליחה לעלות במשקל יש לציין שאני לוקחת ויטמינים (מידי פעם !) אני עדין לא עולה מה אני צריכה לעשות כדי לראות תוצאות !? יש לציין שיש לי בעיה ריאתית..

רזונת

New member
שלום!

אין לי מושג מה ליעץ לך,אבל אני רוצה שתדעי שאני מבינה אותך. אני בת 20 1.67 ושוקלת בערך 46, שזה נמוך מאוד, אבל יותר טוב ממך. לאחרונה ירדתי 2 ק"ג בגלל מחלה וקשה לי להחזיר אותם. תדעי שיש לך אוזן קשבת! מה לגביי הצבא?

שלום לך..

אממ לפי מה שכתבת לי את המצאת המצב לא הכי גרוע אני מבינה את הלחץ שלך כי את אומנם בהתדרדרות.. אבל אין סיבה שתילחצי.. אבל אני מבינה אותך, כי גם לי נורא קשה לעלות במשקל אני אוכלת יותר מאשר בעבר ואני לא רואה תוצאות זה נורא מתסכל ! לצבא לא גיסו אותי, עכשיו זה לא כ"כ מפריע לי אבל אני יודעת שפספסתי משהו בחיים אבל אני כבר רגילה לפספס דברים (ים,בריכה וכולי..) אני כ"כ רוצה להשמין !!! אין לך מושג עד כמה. אני !

רזונת

New member
היי!

שוב,אין לי מושג מה עלייך לעשות. נראה לי שמדובר בבעייה רפואית אז כדי שתתיעצי עם רופא המשפחה\דיאטנית וכו. הפורום הזה הוא לא המקום המתאים לך כיוון שלא תמצאי פתרון לבעייה דרך האינטרנט. חבל שפספסת את הצבא... אשמח להיות לך לאוזן קשבת.

ל רוצה להשתנות

הפרעות בדרכי הנשימה גורמות לכך שאת מתאמצת בזמן הנשימה ולכן מוציאה על כך יותר אנרגיה. את צריכה לקבל טיפול על ידי רופא בבעיה הריאתית ותפריט מתאים מדיאטן/ית. הטיפול אמור להיות ממומן ע"י קופת החולים. את חייבת לזכור שבגלל הבעיה הריאתית את צריכה לאכול יותר מאדם רגיל.

למעלה