יש לי "בעיה"

yuval tsur

New member
יש לי "בעיה"

אני מאוד נהנה מפילוסופיה ורק לעתים נדירות מוצא מישהו לדבר איתו על זה והחליף איתו מידע כזה ואחר, אבל כשאני קורא הודעות במחשב אני לפעמים מרגיש כאילו אני ממש נשאב לתוך המלים של מי שכתב את ההודעה, במיוחד אם ההודעות הן לא בדיוק ברורות או כאשר הן ממש ממש ארוכות או מתיימרות להיות פסאודו אינטלקטואליות. מצד אחד אני ממש נהנה להחליף דעות ומחפש מישהו שאוכל להתפלסף איתו ומצד שני אני מרגיש לא כל כך נוח עם זה, אז מה עושים?

NETA 2005

New member
השאלה היא

למה אתה מרגיש לא נוח עם זה. אם באמת היית מרגיש בטחון בזה,כבר היית נכנס לזה ממזמן:)לא?

הפיתרון- להנות מהטריפ ואובדן השליטה

כל הכיף בלקרוא הוא ללכת לאיבוד בתוך המשמעויות הסובייקטיביות של הכותב. אל תחשוש מללכת לאיבוד, כי מלכתחילה אתה אבוד... אז כדאי שתתחיל להנות מזה.

yuval tsur

New member
במלים אחרות

אני חושב שכל אחד צריך מאוד לשים לב מה הוא אומר - כי רוב מה שאנחנו אומרים אנחנו אומרים בעצם לעצמינו. אני יכול להגיד על עצמי שאני מעדיף להשאר משוחרר.

אתה משוחרר כי אתה אבוד

אז אין סיבה לחשוש ללכת לאיבוד. קרא מה שבא לך, "אין האדם שליט ברוח לכלוא את הרוח".

sleeper22

New member
שאל שאלה

ויענו לך... אתה יכול להרגיש נוח כשתקבל אולי את העובדה שאתה עדין לומד בערך כמו כולם פה ואתה לא אמור לדעת הכל בערך כמו כולם פה. אז אם אתה רואה שמתפלספים לך עם מילים גבוהות אז...תרגיע אותם
אתה מוזמן לפנות ולשאול ונפנה אותך לכיוונים..משונים

ס מדר

New member
איפה הבעיה?

אתה לא חייב לקרוא כל מה שכותבים בפורום, ואתה יכול למצוא חברים שמתעניינים בתחום. כל השאר זה בלה בלה...

למעלה