יש לי בעיה...

jKiTTiE

New member
יש לי בעיה...

חחח אני מרגישה מזה ילדה טובה לידכם...חחח עשיתי לפני 3 ימים 2 עגילים בתנוך אחד אחרי השני...קיצר בעקבות מה ששאלתי ועניתם לי החלטתי להוציא תעגילים ולשים עגילי קוקס כאלה... אחרי שהוצאתי את אחד מהעגילים החור התחיל לדמם וממש לכאוב! חיטיתי תחור ותעגיל קוקס שרציתי לשים והיה לי ממש קשה להכניס אותו והוא עדיין דימם לי בסוף העגיל נפל לי לתוך החור של האמבטיה חח אז החזרתי תראשון והצלחתי איכשו...ועכשיו אני מסובבת אותו פעם בכמה דקות וכאילו שהחור נסתם כזה וזה ממש כואב...מה לעשותת!??!

איך עשית?

במחט או באקדח? עם באקדח את צריכה להשאיר 'תעגיל הרפואי' משהו כמו שבוע וחצי שבועיים על רמת העיקרון.

כן, זו בהחלט בעיה..

בימים הראשונים אפילו עם את מוציאה את זה למשהו כמו 2 דקות זה מתחיל להיסתם.... כרגע כל העגיל בפנים או שאת מסובבת מידי פעם כדי לחורר את זה טיפה ועוד טיפה?

Darkness Within

New member
פני למומחה

אין כאן אף אחד שיכול לענות לך על השאלות האלה, זה פורום חברתי. את מוזמנת לקרוא על הסכנות בהתחוררות עם אקדח.

Darkness Within

New member
ותעשי לעצמך טובה

ותעזבי את האוזניים שלך בשקט לפני שתגרמי להן עוד נזק.

jKiTTiE

New member
חחח כהה נראלי אנלא יגע בהם

עוד איזה שבוע שבועיים ככה...

Darkness Within

New member
אבל לכי להתייעץ עם מומחה

אחרת אני משערת שפשוט תתחיל לך אינפקציה.

jKiTTiE

New member
כהה אני ילך ביום ראשון אחרי בצפר...

מישו יודע אולי איפה יש פירסנר כזה אניודעת איך לקרוא לו חחח ברחובות!?

Darkness Within

New member
אי אפשר לציין כאן שמות של מקומות

תבדקי בדפי זהב, למרות שאני לא ממש חושבת שיש ברחובות. תקראי את זה לבינתיים.

עצה שלי?

היה לי עגיל מאקדח שבמשך חצי שנה נאבקתי איתו אינפקציות אדמומיות דם וכו'. חיטאתי כל יום שמתי משחת עניים וכו' כמו שכולם אמרו. לא עזר. מרגע שעגיל לא מסתדר הוא לא מסתדר. לפי דעתי תורידי תעגילים כל עוד זה טרי זה יסגר לך תוך יום יומיים תני לזה שבוע שבועיים ולכי לעשות במחט... :)

jKiTTiE

New member
טנקס אבל אני מעדיפה לחכות עם זה

עוד יום יומיים ככה אם אני יראה שזה עדיין כואב לי וזה אז אני יוריד אותו תאמת זה רק חור אחד עושה לי באלגנים השני פסדר גמור... הבעיה שאם אני יוריד אני יעשה עוד חודש ככה אפילו יותר כי ברחובות אין מקום רציני שאפשר לעשות בו פירסינג... ועוד שאלה...אני רוצה לעשות הרחבה באוזן השניה...מה אתם אומרים? כואב לא כואב? שווה לעשות? איך עושים לי אמרו עם מסרגה משו כזה אניודעתת... ולעשות תעגיל עם מחט נכון!?

Darkness Within

New member
הרחבות

שום מסרגה. עם טייפר, עגיל רצוי עם מחט, מרחיבים רק אחרי החלמה, אצל פירסר ולא יותר מ1ממ לחודש. כאב הוא אינדיבידואלי, שווה? אם את אוהבת תעשי.

fanpik girl

New member
התגובות שלך לא נכונות ולא טובות.

וגם ממש לא תואמות את חורי הפורום...לא טוב.

יש לפורום חוקים? ../images/Emo12.gif

יש מקום שאפשר לקרוא את זה? ואמרתי בבירור "לפי דעתי תורידי תעגילים" דעתי האישית שלי.

Darkness Within

New member
כתוב למעלה באדום!

כללי הכתיבה בפורום פירסינג וקעקועים - חובה לקרוא! תלחצי ותראי. זה לא ממש משנה שזו דעתך, זה פורום שאסור לייעץ בו בנושאים שבהם צריך חוות דעת של מומחה.

למעלה