יש לי בעיה

lemon girl

New member
יש לי בעיה

כשאני מקיימת יחסי מין, בחדירה - אני מרגישה צורך עז ביותר להשתין... אני ממש מנסה להתאפק וזה פוגם מההנאה. אני ממש מפחדת שייברח לי. ומעבר לזה התחושה בכלל לא נעימ, אני לחוצה וכל הזמן מכווצת שם את כל האזור, בקיצור לא נעים... אני מרגישה שזה לחץ על השלפוחית יותר מאשר סתם רצון ל"התרוקן" בגלל שאם אני הולכת לשירותים לא יוצא כלום!!! מישהי מבינה ויכולה לעזור?

Lovable Stray

New member
ללכת לשירותים לפני ולהירגע

זאת רק תחושה, בדרך כלל אם תרפי את עצמך לא יקרה כלום -כלומר לא יברח לך.

סיון 1 23

New member
אומרים שאם מרפים כלומר...

תיהי בטוחה שהלכת לשירותים ואז תתני לזה לצאת האורגזמה תהיה יותר חזקה ואולי אפילו תהיה לך שפיכה נשית.

המממ...

האם ניסית תנוחות שונות? האם בכל התנוחות זה מופיע? האם האיבר של בן-זוגך גדול במיוחד?
אשמח להמשיך מכאן...

lemon girl

New member
אז ככה

זה קורה בתנוחה ה"מיסיונרית".. איבר המין שלו גדול, לא משהו מטורף כן..אבל גדול.

מתי זה קורה?

האם מהחדירה הראשונה? מהשהות שלי בפורום סקס למדתי שיש סוג של אורגזמה שמלווה בהרגשה של צורך להשתין.

מקסימה1

New member
יקירתי מכירה את זה מצויין.... כנסי

גם אני חווה את הבעייה הזו. אני נהנהת מהסקס וממש כשאני מרגישה כבר בhigh מגיעה התחושה המעצבנת הזו שעוד שניה אני עושה פיפי במיטה ואז אני עוצרת את עצמי. קראתי המון מאמרים בנושא (אם תירצי את יכולה לפנות אלי במסרים ולהשאיר לי מייל ואני אעביר לך). זה מצביע על כך שאנחנו ממש דקה לפני הפיצוץ... צריך להתעלם מהתחושה כי אין לנו באמת פיפי להמשיך. כן אני יודעת שזה קשה אבל אולי עם קצת יין ואימונים רבים תצליחי בסוף. לפחות אני יכולה לעודד אותך שאת ממש בדרך הנכונה. גם אני לא הצלחתי עדיין לגמור (כי אין לי כרגע פרטנר קבוע ממש) אבל אני מבינה שמה שאני מרגישה מגיע כתוצאה מתהליך מסויים פנימי שקורא באיזור המדובר... וזה בסדר.

למעלה