יש לי בעיה

יש לי בעיה

יש לי כמה למעשה: אז תגידו למה תמיד כשאחי מביא את החברה שלו לבית אמא שלי תמיד לא מרוצה? היא מתחילה לומר דברים רעים עליה ושטויות כאלו והיא לא היחידה כשאני חושבת על זה גם סבתא שלי ודוד שלי הוא התחתן והיא תמיד הייתה נגד אחי השני אותו סיפור ואני יכולה להמשיך (זה אף פעם לא נגמר) עד עכשיו לא הטריד אותי ממש אבל עכשיו זה כן הכרתי בחור והתקשרתי אליו ואימו ענתה שאלתי אם הוא נמצא והיא התחילה לצרוח "הוא לא כאן" וניתקה נעלבתי :{ לא חשבתי שזה עד כדי כך גרוע אבל כשאני מביאה בחור הבייתה אמי שמחה כמובן אז אני מרוצה מצד אחד אבל למה אני חושבת שאני יסבול מהצד השני עזרו לי

^^flower^^

New member
אל תדאגי!!

אני חושבת שאין לך מה לדאוג! קודם כל את לא צריכה שכולם יאהבו אותך לפחות שיתנהגו אלייך בצורה נחמדה ובנימוס. הקטע של האמא שלו שצעקה וניתקה את הטלפון - אולי תפסת אותה ברגע לא נוח, אולי היא כעסה עליו או על משהו... את לא יכולה לדעת אז אל תסיקי ישר מסקנות! אני לא חושבת שאת תסבלי מהצד השני אם לא תצפי ליותר מידי ולא תיהי יותר מידי רגישה! ובעיקר אל תיכחי דברים יותר מידי אישי! בקשר לאמא שלך והאחים שלך - אולי היא באמת לא אוהבת את החברות שהם הביאו מכל מיני סיבות שאולי לא משתפים אותך בהן או שהם לא נראות לך חמורות כל כך. יכול להיות שמצד שני האמהות קצת יותר רגישות בקשר של הבנים ולא רוצות שנגיד שיעזבו מהר את הבית, שהחברה תתפוס את המקום של האמא ועוד דברים בסגנון......

למעלה