יש לי בעיה..

sok777

New member
יש לי בעיה..

אני עם ברסה התחלתי את העונה. ויש לי בעיה. זה בעיקר בגלל האימונים. השחקנים נפצעים והם גרועים מוות בהגנה. 10 משחקים 3 או 4 פנדלים עשו. הם לא יודעים לחטוף והפינישינג לא טוב. מה לעשות? מתוך 8 משחקים 5 ניצחונות ו-3 תיקו. כמו ריאל. 22 שערים ו-12 ספיגות. במשחק האחרון היה נורא. הובלתי 1-0 משער של טבז בדקה ה-18. שלטתי. בדקה 51 הם [אלבסטה מקום 15-משחק בית שלהם] כבשו מקרן. 1-1. דקה 58 החטיאו פנדל וישר כבשו מהריבאונד. 2-1 להם. דקה 65, אני עובר מ4-1-3-2 ל4-1-2-3 [שלושה חלוצים]. דקה 79 מי שעשה את הפנדל, דל הורנו כובש שער בכורה. 2-2. דקה 90, אטו כובש 3-2. מהפך נוסף. דקה 90+ טבז משלים צמד וחותם- 4-2. מזל ששיניתי טקטיקה... מה לעשות כדי לא לספוג הרבה, שלא יפצעו ושההתקפה תהיה חזקה וסגל מגובש? תודה מראש, סער דקה 79 מי שעשה את הפנדל כובש. דל הורנו. שער בכורה. 2-2.

sok777

New member
דרך אגב לסניידר

לא הולך טוב בכלל. מתוך 12 משחקים [2 מהם נכנס כמחליף בדקות 70+] יש לו שער 1 ו-6 אסיסטים. ציון בינתיים כללי של 7.08. לא משהו. יש חוץ מהעצות למעלה. יש לכם עצה איך לשפר אותו? אולי לעשות לו אימונים בקטגוריה לבד, או משהו?

אין פה טריקים

לגבי הפציעות - אתה יכול להגדיר לתת לשחקנים שלך יום חופש לאחר משחק. לגבי הקבוצה עצמה, לדעתי אתה לא משחק במערך נכון. אמרתי כבר מקודם, לעניות דעתי המערך האידיאלי לבארסה הוא 4-3-2-1 עם פליימייקר, שני הקשרים מימינו הם קשרים אחוריים - מוטה וכל קשר אחורי שיש לך. לשני הקשרים שמתחת לחלוץ כדאי לתת חופש יצירתיות גבוה. לגבי הבלמים, לא יודע אם מוודגייט תבוא הישועה, אולי שווה לחפש בלמים אלטרנטיבים אחרים. אין לי כרגע שמות בראש, אני אוכל לבדוק רק יותר מאוחר. בכל אופן, מה שאני מציע לך לעשות (וזה מה שאני עושה וגם שאר חברי הפורום) זה להשתמש בסקאוטים ופשוט לחרוש על חיפוש השחקנים.

sok777

New member
שמע

תודה על העזרה, אבל אני משחק יותר התקפי. עם 2 חלוצים. וד"א אין לי קשרים מרכז שדה זאת אומרת קשרים שהם MC או M משהו. רק התקפיים- AM. אני משחק כאילו 4-1-0-3-2 הבנת? יש לי רק קשרים התקפיים ואחוריים בסגל אז אני לא יכול לשים קשרים במרכז שדה- MC.

JoHnYmYsTeR

New member
מה הקשר?

בטח שאתה יכול לשים שחקן שהוא DM או AM במרכז מגרש,הוא עדיין ישחק מצוין בלי שום קשר.. אתה יכול לקחת את מוטה לדוגמה.. שהוא DM..לשים אותו במרכז מגרש ותת לו הוראות של קשר אחורי,אותו דבר,וככה יש יותר סיכוי שתשלוט במרכז המגרש.. כנ"ל לגבי קשרים התקפיים.

תשחק כמה התקפי שאתה רוצה

אבל עובדה שהמערך הנוכחי שלך לא עובד. 4-3-2-1 זה לא בונקר, כששיחקתי איתו עם בארסה לא הפסקתי לתת בראש. מה גם שאתה יכול להגדיר לשני הקשרים התוקפים שירוצו למעלה ואז בכלל אתה מרויח.

sok777

New member
תראה לי תמונה שאני אדע בדיוק

במה מדובר. ואיפה לשים מי תודה

sok777

New member
אני משחק עם 3 קשרים התקפיים

שכולם באמצע. זאת אומרת. AMC, AMRC, AMLC. כולם באמצע, ויש גם אמצע שמאל אבל זה כמו אמצע. אז אני משחק איתו באמצע... ניסיתי בצד והוא היה פחות טוב באמת. תודה ג'וני.

למעלה