יש לי בעיה...

LoveRo

New member
יש לי בעיה...

הבעיה שלי היא לא בעיה שרוב האנשים נתקלים בה בחיי היום- יום... אני בת 22 ואני נראת ילדה... כל החיים שלי סבלתי מזה וכתוצאה מזה פיתחתי חוסר בטחון... זה משהו שמלווה אותי יום אחרי יום. ובגלל זה יש לי בעיות למצוא בן זוג. אנשים מתייחסים אליי כמו לילדה, זה כל כך מעליב אותי שאני לא יכולה להתגבר על זה לפעמים. זאת לא בעיה של מה בכך, כתוצאה מזה החוסר בטחון שלי בקרשים... אנשים מסתכלים על החיצוניות ואני מבינה את זה. מה שהם רואים הם מקבלים ולא מעניין אותם מה יש בפנים... כתוצאה מהחוסר בטחון אני נהיית תוקפנית כלפי אנשים וזה בגלל הכעס שהצטבר בתוכי במשך השנים. אני מתאכזבת כל יום מחדש וראה שאין סיבה שהמצב ישתנה. אני לא יודעת איך להמשיך לחיות ככה.

ניקולי

New member
אוייי ../images/Emo140.gif

חמודה...לא נורא תשמחי..יבוא יום ותרצי להראות ילדה.. אני הייתי רוצה להראות יותר צעירה ממה שאני.. אבל מה לעשות הגיל עושה את שלו!!
לא שאני נראת לגילי..ועוד יש לי שני בנים בני 13-10 שאף אחד לא נותן לי את הגיל.. תשמעי מתוקה תהני מכל רגע בחיים..גם מהגיל ובעיקר מהמראה הצעיר.. תאמיני לי שיבוא היום שיראו אותך בעיניים אחרות.. חוץ מזה שאת צריכה לשדר אולי קצ בגרות..

הבחור 35

New member
תגובה

ניקולי צודקת מאוד את תתגעגעי לגיל הזה. חכי קצת ותכירי בחור שירצה אותך כמו שאת. בטוח שחייך ישתנו ,אז. בן

גם אני הייתי כזו- אבל שינוי קטן

יכול לעשות שינוי גדול- אולי תיספורת אחרת? אולי לבוש אחר? אולי התנהגות אחרת? וכמו שאמרו לך קודמיי- אני בת 39 וניראית פחות (תישאלי את מנהלת הפורום שלנו) ונהנית מכל מחמאה בנושא הזה. תהני גם את, חזקי את ביטחונך בכל שתחשבי חיובי על עצמך וזה יעבור גם לסביבה שלך.

למעלה