יש לי בעיה

יש לי בעיה

היי אני כותבת כאן פעם ראשונה אך אני מקווה שתוכלו לעזור לי. אני נשואה שנה. אני ובעלי בסה"כ 7 שנים ביחד. הוא טוען ולא פעם שאני לא אותו דבר מלפני החתונה, שפעם היה לי יותר חשק, יותר תשוקה.. זה גורם לחיכוחים מכיון והוא אדם מאוד מיני ויוצא לדבריו שאני "מתחמקת מסקס". קראתי פעם שגלולות מורידות את החשק המיני. האם זה נכון? בכל אופן, אני מאוד אוהבת אותו וטוב לנו ביחד שאנחנו עוסקים בדבר. אני לא יודעת מה לעשות כי זה סיפור שחוזר על עצמו, למרות שאני משתדלת יותר.. אני אוהבת אותו וזה מפריע לשנינו, כל אחד מהצד שלו: הוא - שאוהב אבל חושב שאין לי תשוקה כלפיו, אני - שרוצה ואוהבת אבל לא תמיד יש חשק וזה פוגע בשנינו. יש למישו עצה?

אולי התחלה של משהו....

אתם ביחד 7 שנים ביחד ומתוכם נשואים שנה. תראי, זהו פרק זמן מאוד ארוך וממושך לבני זוג אשר, את יודעת יש עליות וירידות בכל מערכת יחסים וכן בחשק לכאן ולכאן. האם שוחחת איתו ברצינות על הרגשות שלכם? האם הוא מודע לאהבה שלך כלפיו, את מציירת אותו כרק אחד שרוצה ממך סקס, אין עוד רגשות מסביב? האם חשבתם( וזה חייב להיות הסכמה הדדית) ללכת ליעוץ מיני? ודבר אחרון ושלא יתנו לי
בראש.... אולי תנסו לנסות לגוון קצת את חיי הסקס שלכם, תנסו להחזיק ניצוץ ישן, יש המון דרכים....בהצלחה..

ככה...

ברור שהוא מודע לאהבתי אליו ושהוא אוהב אותי המון בחזרה!!! חשבתי שזה מובן מאליו, כנראה הייתי צריכה להדגיש! יש לנו אהבה גדולה מאוד, אחרת מה אנחנו עוד עושים פה? פשוט שאלתי היתה בנוגע למצב המיני אז זה הפּן שהדגשתי. הבעיה היא לא באקט עצמו. כשאנחנו שם זה מעולה.

הי אנונימוס

אנחנו יחד 8 שנים כמעט (אוטוט אפשר לחגוג). מתוכן נשואים 5.5, ואפילו הורים (מזדקנים, מזדקנים). היו תקופות טובות יותר וטובות פחות. ואם חתונה הורידה את החשק.... שלא תדעו מה קורה אחרי לידה. מה עושים? אצלי אישית הגלולות אכן מורידות חשק, לכן הפסקתי (חזרנו לקונדומים כמו בימי הרווקות העליזים). ולדבר, לדבר, לדבר. לשאול אותו מה מדליק אותו, לספר לו מה הפנטזיה שלך, לנצל את העובדה שיש לכם 7 שנים יחד, שבמהלכן צברתם המון אמון וביטחון אחד בשני - ולהעיז לספר דברים שמגרים אתכם ולהתנסות. לפעמים זו תנוחה שהוא מת לנסות ולא העיז לבקש, לפעמים זה משחק תפקידים קטן שאת חולמת עליו, אולי אביזר חדש ומעניין - מה שזה לא יהיה, אין כמו בנזוג אוהב וותיק להתנסות איתו בלי לפחד. זה היתרון הענק שבמערכת יחסים ותיקה - נצלו אותו!

גברת קו

New member
תודה לכולם על התגובות

אני חושבת שבאמת בתור התחלה, אפטר מהגלולות המדאות, נראה מה העניינים איתי.

אני שמחה לראות שאני לא היחידה עם

אותה הבעיה. רק חבל שכתבת את התגובה כאילו היא ממני..
באמת תודה לכם. בילבונט - האם זה בדוק שהגלולות מדכאות חשק? כי זה די נשמע הגיוני. יש לך מידע על המדבקה שאמורה להחליף את הגלולה?

למדבקה ולגלולה אותן תופעות לוואי

שתיהן מבוססות על הורמונים. אני אישית גם מרגישה כמו בילבולונט - שהחשק המיני יורד עם לקיחת הגלולה. אצלי זה ממש הבדל של שמיים וארץ... אני נורא רוצה להפסיק עם הגלולה אבל קונדום מוריד את ההנאה אצל בעלי... ממש מילכוד. אני נורא מתוסכלת מאמצעי המניעה הקיימים. כולם בעייתיים באיזושהי מידה.

ellulli

New member
גלולות

גם לי הן מורידות את החשק .. נראה לי. מה עם הזריקה? יש לה את אותה ההשפעה?

זריקה לא ממש מומלצת

היא מעלה את הסיכון לאוסטופורוזיס, אי סדירות ווסת וגם היא על בסיס הורמונלי.

זריקה לקחתי רק כשהנקתי

כי הגלולות היחידות שמותרות בהנקה הן כ"כ לא בטוחות, שהרופא שלי סיפר שהיו לו אי אלו מטופלות שקראו לעובר על שמן... אבל קשה לי להגיד מה הזריקה עשתה, כי היא היתה בזמן שממילא הרבה חשק לא היה לי. כאן בפורום קיבלתי אישור לחשש שלי על הורדת החשק ע"י הגלולות. בדקתי בעלון ואכן זו תופעת לוואי רשומה. אמרתי לאיש שלי שתכל'ס יש 2 אופציות: 1. אני אקח גלולות, והוא יצטרך להמשיך להיות היוזם והמתאמץ ולהתחנן לסקס. 2. זורקים את הגלולות, הקונדום קצת מדכא - נכון, אבל אישתו ממש קופצת עליו בכל הזדמנות. זה היה בזמן שעשיתי בלגן עם הגלולות (שכחתי המון" אז נאלצתי להפסיק עד לקבלת מחזור. וזה היה לו כזה כיף לקבל פתאום שוב את חתלתולת המין שהוא זכר - שהוא עצמו הודיע שדי עם הגלולות. והאמת שממילא אנחנו מתים לעוד ילד אבל לא מעיזים, אז גם המשחבה שיהיה "פנצ'ר" לא מבהילה ממש.

ניהלת את המצב בתבונה../images/Emo140.gif

אצלי המצב מעט שונה. אם אכנס להריון ב-5 השנים הקרובות בטוח אעשה הפלה ואני ממש לא ששה לזה מכל הבחינות. חשבתי על שיטת מדידת החום + ההפרשות. ידוע לי שיש בשוק מדחומים מאוד מתוחכמים ויעילים (חלקם יקרים מאוד אך חלקם במחיר סביר). האם כדאי? האם יש למישהי ניסיון בזה? לא רוצה גלולות, דיאפרגמה, ספוגיות או התקנים, וקונדום ממש אבל ממש גורע מההנאה של בעלי. נכון להיום אני על "יסמין" ונעלם לי החשק, והשבוע דחיתי את המסכן כבר פעמיים. לפני חודשיים לקחנו הפסקה מהגלולות וכל הזמן יזמתי ורציתי והאזור היה רטוב. בקיצור, גלולות אינן הפתרון עבורי.

תכנסי ל beofen tv

נדמה לי שזה האתר של "באופן טבעי" - יש שם המון מידע על השיטה הזו. אם כי היא ממש לא בטוחה כמו אמצעי המניעה ה"מדעיים". למה לא דיאפרגמה או ספוגית? אני דווקא רוצה - אבל אלו אמצעים מאוד לא נפוצים במדינתנו הקטנה. אם הייתי צריכה לחשוב קדימה על חמש שלנים ש"אסור" להרות, הייתי מאוד עצובה.

דיאפרגמה וספוגיות יעילות פחות או

יותר כמו האמצעים הטבעיים (לפי מה שידוע לי). אז למה צריך אותם? הספוגיות נורא יקרות (כאן בטורונטו), ודיאפרגמה עשוייה להגביר דלקות בדרכי שתן, שגם ככה אני סובלת מהן יותר מידי. אמא שלי דווקא ממש ממליצה לי דיאפרגמה, היא מעולם לא לקחה גלולות. אבל מצד שני לא היה אכפת לה להרות בכל רגע כך שזה שונה... אני אכן מתוסכלת.

הנה קישור ישיר לשיטה הטבעית

אם הייתי יודעת כמה אני מתעבת את הממשק של "באופן טבעי" היית מבינה כמה אני מחבבת את דמותך הוירטואלית. מסחחבת כ"כ שהלכתי וחיטטתי והבאתי לך קישור ישיר לשיטה הטבעית לתכנון הריון (שטובה גם למניעת הריון - מאתרים את הימים הפוריים ובמקום כן לעשות בהם סקס - נמנעים או שמים קונדום). בהצלחה!

invisible touch

New member
הייי...

לא יודעת עד כמה זה יעזור... אבל חברה שלי ואני משוות דיי הרבה את ההרגשות שלנו. אני לוקחת גלולות, והיא משתמשת במדבקות [אחרי ניסיון כושל עם הגלולות]...לשתינו החשק דוקא הוגבר מאז שאנחנו משתמשות בכל האמצעים האלה, ודוקא צוחקות על זה הרבה, אבל זהלא קשור. בכל מקרה...אמממ...אני מאמינה שהמדבקה תעשה *לך* את אותה ההרגשה של החוסר חשק , כי ההבדל בין גלולות לבין המדבקות הוא שבמדבקה יש כמות קטנה יותר של הורמונים וזה מגיע יש לזרם הדם. נמננממנמננמממ...חוץ מלאחל המון הצלחה במציאת פתרון ושיפור חיי הזוגיות, אין לי יותר מידי מה לומר... שאפי.

התועלת היחידה של המדבקה היא

עבור נשים ששוכחות ליטול גלולות. זה אותו שיט רק יותר יקר.

כדאי ללכת לרופא נשים שלך

ולנסות למצוא גלולה שתשפיע עליך יותר טוב. יש היום המון סוגים של גלולות, לכן אם סוג אחד עושה תופעת לוואי לא טובה, כדאי להחליף למשהו אחר.

למעלה