יש לי בעיה

gkgkgkg

New member
יש לי בעיה

שלום שמי הוא י' שם בדוי, לאחרונה אבי טפס אותי עושה מעשה שלא יעשה, מאונן מול תמונה של דודי בלסר לתוך אקווריום הדגים המשפחתי,מכיוון שאבי דתי הדוק ומעשה זה אסור לפי הדת היהודית מאז הוא מכה אותי בכל הכוח,האם עלי להתלונן?

yenergy

New member
מה?!!!!

מה ז"א אומרת אביך מכה אותך בכל הכוח? המעשה הנכון יהיה להתלונן עליו, אבל - קח בחשבון שזה יגרום לכם בבית לסרטים. אולי אפילו יוציאו אותך מהבית או את אביך, יפרקו את כל המשפחה. זה בלאגן אמיתי. אני מציע שתתקשר לקו הלבן או לעצת נפש ותדבר עם מישהו מקצועי שמבין בדברים האלא. אולי יוכלו לעזור לך למצוא מקום להיות בו... קשה לי לשמוע דברים כאלה. אני הייתי פשוט מבהיר לו שאם הוא ממשיך אז הוא יחטוף חזרה או שאני אתלונן במשטרה (אבל לא כולם בגודל שלי בכיתה י'...) בכל אופן, קשה לי אפילו לדמיין מה עובר עליך. אין לי שום דרך לעזור לך חוץ מלהגיד לך חזק ואמץ. הכל בסוף יעבור... אנרג'י.

דודו טל

New member
וואו.. אתה חייב לדבר עם מישהו

מומחה שיוכל לייעץ לך, הכי קל זה לקום ולפנות למשטרה, אבל יש בזה סיכון של פירוק המשפחה, אני לא יודע בן כמה אתה אבל אני בטוח שזה לא מצב שתרצה להגיע אליו. יש קווי חירום שנותנים מענה תמיד לאנשים במצב שלך, וכדאי ונכון לפנות אליהם, אני בטוח שהאנשים שם יוכלו לתת לך מענה הולם וראוי, וישמחו לשמוע את הדברים ולנסות לפתור לך את הדברים. בכל מקרה, לי באופן אישי חשוב שתדע שלא עשית שום דבר רע אל תבטל את עצמך ואת האישיות שלך, ואל תטעה לחשוב שאתה מקבל מכות מאבא שלך כי עשית משהו רע, מי שלא בסדר זה הוא גם אם בעיניו המעשה שעשית הוא נפשע יש דרך לפתור את הדברים עם שיחה טובה - הוא פשוט חייב להבין שמכות זה לא הפתרון לכלום- וזה רק יוצר אנטי- וחבל.

למעלה