יש לי בעיה

יש לי בעיה

טוב יש לי אחות בת עוד מאת 13 והיא בכיתה "ז" יש לו הפרעת קשב וריכוז והיפר אקטיביות אז היא כול הזמן לא רוצה ללכת לבית הספר כלו יום אמא אני לא הלכת לבית הספר מה שלו עושים טוב לו היא לא מרוצה גם לי יש אותה בעיה גם אני היפר אקטיביות עם add והיא לא איתה מתפלאת בריטאלין רק אני אני לא זכרית שאיתי המרית לאמא שלי שאני לא רוצה ללכת לבית הספר. היא לי בעית אבל עם הזמן זה עבר לי ואני לא יודעת מה לעושת איתה וזה מאוד מעצבן אותי מתי שהיא לא רוצה ללכת לבית הספר ועוד הרבה דברים

spidergirl

New member
אולי קשה לה יותר?

ואולי יש לה אופי אחר? ילד לא סתם לא רוצה ללכת לביה"ס, אין ילד שלא רוצה להצליח. השאלה הראשונה היא למה היא לא מטופלת בריטלין? יש לה עוד ליקויי למידה ? כיתה ז' זה לא מאוחר מדי. למה זה מעצבן אותך? בכל מקרה אחרי העצבים כדאי לחשוב איך פותרים את הבעיה.

דליה.ד

New member
אחיות לצרה../images/Emo140.gif

אני מניחה שלאחותך ממש לא טוב בבית הספר וזה דורש ממנה אנרגיות רבות להתמודד אולי מבחינה לימודית ואולי קורים דברים אחרים שאת לא יודעת עליהם למשל: אולי מישהו מציק לה שם? אולי לועגים לה? אולי היא מרגישה שהיא רק נכשלת ולא מצליחה בכלום? אולי אין לה חברים? חשוב שההורים יבינו את הקושי של הילדה ויתנו לה תמיכה. גם את כאחות יכולה להביע הזדהות ולהתעניין מה קורה באמת ולמה היא מרגישה כך. אולי תוכלי להציע לה עזרה כזו או אחרת. תוכלי גם לייעץ לה לפנות ליועצת בית הספר ולשוחח איתה אולי היא תוכל באמת לעבוד איתה ולסייע לה.

05 מיכל

New member
מתי דברים מעצבנים אותנו

לכל אחד מאתנו יש תחומי חולשה. זה יכול להיות בעיות כמו הפרעת קשב, או לקות למידה, וזה יכול להיות בעיות אחרות. כשאנחנו מאוד מתאמצים להתמודד עם בעיה, ואז פתאום פושים מישהו שיש לו קושי דומה, אבל הוא מבליט אותו, או שהוא לא מצליח כל-כך להתמודד איתו - לפעמים אנחנו מבינים מאוד (כי עברנו את זה בעצמנו) ולפעמים אנחנו מתעצבנים מאוד - כי זה מזכיר לנו תכונות שלנו שאנחנו לא אוהבים. ייתכן שזה מה שקורה לך עם אחותך: השם של הבעיה דומה, אבל את לא זוכרת את עצמך מגיעה להתנהגויות כל-כך קשות כמו אחותך. ייתכן שהיא בכל זאת מזכירה לך משהו אצל עצמך שאת לא מרוצה ממנו, ולכן זה כל-כך מעצבן אותך. ייתכן גם שלא זה העניין. חשבי על זה. ושיהיה בהצלחה גם לך וגם לאחותך!

יש לה גם לקות למידה

לא מציקים לה והיא גם לא נכשלת ויש לה הרבה חברים בבית הספר אבל היא עושה רק בית בעיות ולא בבית הספר אני חושבית שהיא לא יודעת שיש לה הפרעת קשב והיפר אקטיביות גם אני לא ידעתי עד שהתחלתי לקראה בפורום אבל אני ידעתי שיש לי איזה בעיות הפרעת קשב והיפר אקטיביות ץאמא שלי ידעת שיש לי בעיות מגיל 7.אבל מתי שאיתי בת 7 אני לא הבנתי מה זה הפרעת קשב וריכוז והיפרי אהטיביות אחשב אני בת 17 ואני יותר יודעת על הבעית שלי אני חושבית שאחותי לא יודעת מה זה הפרעת קשב וריכוז

spidergirl

New member
בקיצור

הפתרון די מתבקש לא? לקחת אותה לאבחון ולטפל בבעיה

למעלה