יש לי בעיה

keren412

New member
יש לי בעיה

יש לי כמה בעיות שינה בזמן האחרון. קודם כל אני הולכת לישון מאוחר כי קשה לי להירדם. אם אני מחליטה שאני הולכת לישון (גם אם אני עייפה מאוד) לוקח לי, בלי הגזמה, כמה שעות טובות להרדם. אני ישנה משהו כמו 12 שעות ואפילו זה לא מספיק לי כי אני מרגישה עייפה כל היום. אני חייבת לטפל בזה כי זה משפיע לי על כל מהלך החיים. אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש....

דנטל

New member
12 שעות זה ממש יותר מדי

וכשישנים יותר מדי באמת מרגישים עייפים כל היום וזה לא בריא. קודם כל, תורידי את כמות שעות השינה ל- 8. כמה זמן זה ככה? את מתעוררת באמצע הלילה?

keren412

New member
כן...

הספיקו לי פעם משהו כמו 9 שעות וגם זה לטעמי מוגזם. עד לא מזמן הייתה תקופה שהאיכות של השינה שלי הייתה גרועה מאוד והייתי מתעוררת המון באמצע הלילה.

דנטל

New member
בגילך מעבר ל- 8 שעות זה מוגזם

בשנים הקרובות כמות השעות הרצויה תרד ל- 7. בשינה מרובת יקיצות זה הגיוני לקום עייפים ולא משנה כמה שעות ישנים. בשינה רציפה אמורים לתפקד טוב במהלך היום, אבל זה בתנאי שכמות שעות השינה היא נכונה. לישון יותר מדי לא גורם להיות עירניים יותר מדי. להפך. וזה גם לא בריא.

הומלס

New member
ערב טוב לך.

קרן, מנסיון אישי בדקי מה את אוכלת ומה את שותה החל משעה 1700,יש מאכלים וסוגי שתיה שמקשים עלינו את ההירדמות, שנית בדקי אם לא השמנת קצת זה מאוד מאוד מפריע למהלך השינה. אם הכל תקין היתי מציע לך ללכת למעבדת שינה לבדיקה, זה לא כואב ואין תופעות לואי שינה "בבית מלון של קופ"ח",רק מחברים לך מס' חוטים וזהו. לילה טוב ושינה נעימה, בבוקר יש תוצאות איך ומה לעשות על מנת לעזור לך לישון טוב, משפרים לך את איכות השינה פלאים. בהצלחה.

למעלה