אוחזת ענף עץ השקד
New member
יש לי בעיה
לא יודעת איך להסביר את זה, אך לאחרונה אני מרגישה שאני כלל לא קיימת. כאילו אני אפיזודה חולפת, אגדה אורבנית ותו לא. אף אחד לא מכיר אותי באמת! אנשים מוכנים להשבע שהם חברים שלי. טוענים שהם מכירים אותי עוד מהגן. נשבעים שבני הדודים שלהם היו איתי בכיתה / בצבא / במוזיאון הארץ. אף אחד לא מכיר אותי באמת
מדברים עליי הרבה. כבר 30 שנה שמזכירים את שמי באירועים. תוהים אם אמיתית היא, ולא סמל ולא דגל ולא אות. שמחפשים הוכחות לעצם קיומי. האם יכול להיות ששום דבר מזה לא אמיתי? בארץ אהבתי השקד פורח. בארץ אהבתי שבע עלמות ושבע אמהות ושבע כלות בשער. מי לא יטעה, מי לא ישגה, מי יפתח לי הדלת? מי? מי עיני נשר לו ויראני, מי לב חכם לו ויכירני. אלוהי ציווני שאת לעוללייך, מעוניי הרב שקדים וצימוקים. אומרים כי אני איננני אני על כן אני נבהל כי אם אני איננני אני אז מי אני בכלל?
לא יודעת איך להסביר את זה, אך לאחרונה אני מרגישה שאני כלל לא קיימת. כאילו אני אפיזודה חולפת, אגדה אורבנית ותו לא. אף אחד לא מכיר אותי באמת! אנשים מוכנים להשבע שהם חברים שלי. טוענים שהם מכירים אותי עוד מהגן. נשבעים שבני הדודים שלהם היו איתי בכיתה / בצבא / במוזיאון הארץ. אף אחד לא מכיר אותי באמת