יש לי בעיה....

shimritzv

New member
יש לי בעיה....

יש לנו כלבת פקינז בת 7 . מהיום שהיא נולדה היא הייתה צמודה לאבא שלה , שנדרס לפני 5 חודשים. היא לא התרגלה להשאר לבד וכל פעם שהיא נשארת לבד בבית לשעה או יותר אנחנו מגלים נזקים בבית כשאנחנו חוזרים - כתמי שתן על הספה (למרות שאנו מוציאים אותה לסיבוב ארוך לפני ), השמדת עציצים , קריעת רשתות. היא כל כך היסטרית שאנו חוזרים שאי אפשר לכעוס עליה בכלל. כמו כן , כרגע זה בלתי אפשרי להביא לה "אח" . אנחנו ממש אובדי עצות. אשמח לקבל עזרה ועצות...

lilithmm

New member
עצה

פקינז זה כלב קטן מאוד. קנה לך תיק יפה וקח אותה לכל מקום אליו אתה הולך בתוך התיק.

shimritzv

New member
זה בערך מה שאני עושה...

אבל לא לכל מקום אפשר לגרור אותה איתנו.

© Tweety ©

New member
שטויות

לקחת כלב לכל מקום זה מכביד,לא תמיד נעים ואפילו מסובך. הכלב לא אמור להיות זה שקובע את מהלך העיניינים בבית אלא הבעלים. הכלבה שלהם עברה חוויה קשה והיא חייבת ללמוד להשאר לבד-בדיוק כמו שכלב שסובל מחרדת נטישה לומד להתגבר עליה. מה שאני מציעה לבחור שפתח את האשכול,לעזוב את הכלבה כמה שיותר בבית-אפילו לפרקי זמן קצרים של כמה דקות ככה הכלבה תרגע ותבין שאתם חוזרים ולא "תעלמו" כמו שאבא שלה נעלם. ברגע שאתם מגיעים הביתה והיא לא עשתה כלום תצ'פרו אותו,תפנקו אותה. לאט לאט היא תלמד. אל תיקח אותה איתך לכל מקום!זה לא הפתרון-להפך דווקא תשאיר אותה לבד וכמה שיותר.

bilbolim

New member
אולי יעזור אם תקנו עוד כלב

שיהיה לה חבר שלא תהיו בבית.

shimritzv

New member
אני מאוד רוצה...

אבל כרגע זה לא אפשרי. היא לא הייתה אמורה להסתגל כבר אחרי 5 חודשים? יש למישהו ניסיון עם מקרה דומה?

האפי לי

New member
הייתי פונה למומחה לבעיות התנהגות

אני לא מפקפקת בידע של חברי הפורום אבל אם מדובר במשהו כל כך חמור עדיף לטפל בו בצורה הכי מקצועית ויעילה שאפשר, ביחוד בגלל שהכלבה כבר די מבוגרת

dana levi

New member
לי יש רעיון בשבילך!

את יכולה פשוט לקחת אותה איתך לרוב המקומות, ואם את לא יכולה, אז את יכולה לשכור משגיחה שעושה בייביסיטר על כלבים (יש הרבה כאלו), שתהיה איתה בבית ותדאג שהיא לא תהרוס... אני מקווה שעזרתי, אם את צריכה משגיחה כזאת, יכול להיות שאני יוכל לברר איפה את יכולה למצוא כאלה... הייתי שמחה אם תקראי גם את הבעיה שלי בפורום, ותעזרי לי גם.. תודה מראש ומקווה שעזרתי, דנה לוי.

למעלה