יש לי בעיה....

טיפ-טיפ

New member
יש לי בעיה....

יש בספר הרביעי כמה דברים שלא הבנתי. אתה מי הארי אהד, אירלנד או בולגריה? יש גם קטע שאדון וויזלי אמר ``לסתום אוזניים`` ואז היה כתוב ``גם הארי עצם את העיניים``...מה? (בקטע עם הווילות) פיגווידג`ן...אני לא מצליחה לומר את זה :) אז הוא הינשוף הפיצי שבלק נתן לרון בספר השלישי לא? בבקשה תסבירו אבל זהירות לא לגלות, אני עכשיו בפרק ``בדרך להוגוורטס`` :). אוהבת! טיפי.

Hermione

New member
אין בעיה...

הארי אהד בעקרון את אירלנד אבל הם גם אהבו את ויקטור קראם ש/הוא המחפש של בולגריה, בלי קשר לקבוצה. הקטע עם העינים והאוזנים זה כנראה סתם תעות טפשית בתרגום או בהדפסה (או בשניהם), הינשוף הוא אכן אותו ינשוף שבלק נתן לרון בפרק האחרון של הספר השלישי וזה ממש לא הורס כלום. באמת לא.

תלוי....

לקוסמים בוגרים-כלומר, מעל גיל 18 נראה לי, מותר לעשות תמיד קסמים...בקשר ל``קטינים``...אני לא יודעת! -ליאת-

טיפ-טיפ

New member
אני יודעת שאני קרצייה אבל...

עוד משהו קטנטן :). בספר הרביעי אפשר לראות שבלק ממש ממש אוהב את הארי. שולח לו עוגה ומכתבים ודואג לו... זה קל לראות. אבל בשלישי הוא כמעט חנק אותו. הסבר... מישהו...למה....מה....מדוע.... אוהבת! טיפי.

כי....

ג`קר רצתה שנחשוד בו עד שהיא תגלה לנו שהוא חף מפשע!! ושאלה: למה תמיד הרעים מכוערים (סנייפ, בלק-עד שגילו שהוא חף מפשע...טוב, הוא היה באזאבאן..., פטיגרו-טוב...הוא היה עכברוש!, פילצ`יל`ה, פיבסלה-כנראה רק מכוער..)?-טוב, מאלפוי לא עכ``כ מכוער... *מחייכת* -ליאת-

למעלה