יש לי בעיה

מישהי2004

New member
יש לי בעיה

יש לי בעיה שהתחילה רק לפני כמה זמן,כל פעם שאני מגיעה לצומת שיש בה רמזור ירוק אני מפחדת שהרמזור יתחיל להבהב ואני לא יוכל לעבור בזמן (נגיד בכבישים מהירים) בגלל שאני נוסעת במהירות יחסית גבוהה... נגיד 80 כשאני מתקרבת לרמזור (בכביש מהיר) אני רואה את האור הירוק ואז אני פוחדת שהוא יתחיל להבהב ושאני לא יספיק לעבור בזמן מה לעשות? למישהו יש עצה?

פרטנר

New member
פעולת הנהיגה

מורכבת מקבלת החלטות רבות. עם הזמן והנסיון שאת צוברת בשעורי הנהיגה תדעי להאריך יותר טוב מרחקים ומהירויות והעניין יהיה פחות מפחיד. מה שחשוב לזכור הוא שאין לבלום בבהלה אלא להערך לקראת השינןי ע"י הסתכלות מוקדמת במראה ,שכן הסכנה הגדולה לפעמים היא המשאית הצמודה אלייך מאחור ולא מעבר הצומת באור כתום. נסי להביט ברמזור מרחוק ככל האפשר וכך תדעי אם הירוק מופיע הרבה זמן ועומד להתחלף או התחלף לירוק לפני מספר שניות מועט.

מישהי2004

New member
אז זהו ש...

אני לא רוצה לעבור בכתום, ואני פוחדת שכשאני באה במהירות מהירה מדי לכיוון הרמזור אז אני בטעות יעבור באדום. בטסט אין לי מה לדאוג כי כבר עברתי אותו, ואני לא רוצה שישללו לי את הרשיון כשרק קיבלתי אותו בגלל שעברתי באדום.

rpg2003

New member
מה שאני עושה

בא במהירות סבירה ומנקודה מסוימת אני מחליט שגם אם זה מתחלף לכתום אני עובר ומהנקודה הזו אני פשוט שם גז

be_roo

New member
למרות שכבר עברת טסט

את עדיין ממשיכה ללמוד. נהיגה זה דבר שמצריך תרגול. לאט לאט המוח שלך ידע להאריך לבד מרחקים ומהירויות ותדעי להחליט מהי הנקדומה שממנה תספיקי לעבור גם אם הרמזור יתחלף ומתי תאלצי לבלום. עד אז פשוט לוקחים מרווחי בטחון גדולים יותר, כלומר, אם את לא בטוחה ומהססת אז עוצרים. עצם העובדה שאת מהססת מאיטה את התגובה ולכן ממילא מומלץ לא לעבור. אז יכול להיות שכמה פעמים תבלמי למרות שתגלי שהיית יכולה להספיק לעבור. לא קרה שום דבר, הפסדת חצי דקה של המתנה ברמזור. רק חשוב להביט במראה הפנימית ולוודא שזה שמאחוריך מבין שאת עוצרת.

miss_t

New member
המורה לנהיגה שלי אומר לי שאני צריכה

להפסיק ללחוץ על הגז כשמתקרבים לצומת, כדי להעריך מה קורה.... אם האור מתחיל להבהב או הופך לכתום, אז יש לך זמן לעצור(כי הפסקת ללחוץ על הגז). אם את רואה שהירוק ממשיך, ואין מצב שתתצליחי לעצור, אז תלחצי מחדש על הגז ותמשיכי בנסיעה רגילה.

למעלה