יש לי בעיה!!!!

יש לי בעיה!!!!

שלום לכולם! יש לי בעיה... אני בת 15 הגובה שלי 157 והמשקל בערך 70 עשיתי ה- מ - ו - ן דיאטות בעבר!! ועכשיו אני גם רוצה לרדת במשקל מה לפי דעתכם הדרך הטובה ביותר?

סממית

New member
לרדת במשקל

תקשיבי לי ותקשיבי טוב. אין סיכוי בחיים שתצליחי לרדת במשקל בעזרת דיאטות. דיאטות רק גורמות לך בסופו של דבר להעלות במשקל. מה שאת צריכה זה קודם כל להפסיק עם כל הדיאטות! להפסיק עם רגשי האשמה. להשתדל להיות פעילה יותר, לעשות מדיטציה, אמבטיות וכל דבר שעושה לך נעים בגוף. לאהוב את עצמך ואת הגוף שלך, ורק ככה תרדי בלי לשים לב אפילו במשקל, ותוכלי גם להשאר ככה. אני יודעת שקשה לך להבין את זה כי את בת 15 ונראה לך כאילו אין זמן ואת רוצה להרזות מיד, אבל זו הדרך וגם אם לא תדעי את זה עכשיו, את תיווכחי בזה אח``כ.

MoR xxx

New member
דיאטה 8-p

טוב אז ככה, גם אני בת 15 ואף פעם לא עשיתי דיאטות אבל יש לי הרבה חברות שהלכו לתזונאית והיא הכינה להן תפריט עם כל מה שהן אוהבות אבל בכמות מסויימת, ובחודשים הראשונים הן באמת רזו, וראו את זה! ודרך אגב, זה לא דיאטה או משהו כזה, הן פשוט למדו לאכול נכון וכמויות הדרושות. בקיצור, חלקן עדיין ממשיכות בתפריט, והן באמת מרזות אבל כבר הרבה פחות, וחלקן, פשוט הפסיקו עם התפריט, וחזרו למשקל הקודם שלהן. אז אם את באמת רוצה להצליח, את חייבת להתמיד וכדאי לך גם לעשות הליכה עכשיו בקיץ, בערך 5 פעמים בשבוע, זה מרזה וזה כיף!! ביי!!! ובקשר לזאת שרשמה לך תגובה, אז את באמת מאמינה שאם היא תעשה אמבטיות למיניהן ותאהב את עצמה כמו שהיא, היא באמת תרזה בגלל זה?! תהיו מציאותיים!!!

למעלה