יש לי בעיה...

יש לי בעיה...

"הוא הילד האגדי בעונה השלישית. הדיג'ימון שלו הוא סייבדראמון. יש לו דיג'יכלי מיוחד, כחול שחור ולבן. יש לו קלפים שניתנים לשימוש רק על ידי טיימרס מנוסים. הוא זה שעזר לקן להביס את מילניומון (וודאי ראיתם אותו בעונה השניה)." זה ציטוט על ריו מתוך האתר DigimoNetwork.co.il. משהו פה לא ברור לי: מתי ריו היה בעונה השנייה? מי זה מילניומון? מתי קן הביס אותו? אני סנילי או מה?!

Digi Lista

New member
זה בסדר לכולנו יש בעיות...../images/Emo3.gif

מתישהו דנו בו וסיפרו לנו כאלה פרטים שקשורים גם למשחקי מחשב שווילו ואני(אני זוכרת שאנחנו היינו מאוד פעילות באותו השרשור)היינו בשוק טוטאלי,לבנאדם יש היסטוריה ארוכה ומתוסבכת במיוחד.ואם זאת היסטוריה מדהימה שכללה בין השאר מידע על כך שלדיג'ימונים של ריו(היה לו שותף דיג'ימוני אחר) וקן הייתה התמזגות דיגיטלית,משהו שהשאיר אותנו פעורות פה למשך כמה זמן,זה פשוט מדהים! אני לא זוכרת כול מה שנכתב אז אבל לגביי קן וריו אני יכולה לענות- בפרק בעונה השנייה כשסם מת וקן מגיע לעולם הדיגיטלי נראה קן עם וורמון ועם ילד שעוזר לו לקום,הילד הזה הוא ריו והוא מופיע לבערך 10 שניות(הבנתי שהיה צינזור קטן לקטע הזה ושבמקור הוא יותר ארוך אבל אני לא יודעת)עוזר לקן לקום(מושיט לו יד)ואז התמונה נעלמת(זאת תמונה מהזיכרון של קן,נדמה לי מפרק 23,לא לתפוס אותי במילה...)... אני מפחדת להגיד עוד דברים אחרי כול מה ששמענו אז(אני לא זוכרת במדוייק וחבל לבלבל עוד יותר...)אבל בעיקרון רוב האנשים לא זוכרים את ה10 שניות האלה מהעונה השנייה...

star_female

New member
לא חושבת שזה היה פרק 23

בעצם.. אני זוכרת שאחרי זה קן שאל את וורמון אם הוא פעם חלה כשהוא היה בעולם הדיגיטלי (וואו, אני באמת צריכה לראות את זה שוב, אני לא זוכרת). אז אולי כן.. בכל מקרה, פרט נחמד - ריו מופיע לחצי שנייה בערך בסרט השני בין כל הילדים שצופים בקרב באינטרנט. *הולכת לחפש את השרשור על ריו*

Digi Lista

New member
מגניב,איך מצאת את זה?....

אני ניסיתי לחפש והתייאשתי כשקלטתי שאין לי מושג מה אני מחפשת בדיוק,טוב שיש כמה מטורפים(לא במובן הרע)שמחפשים וגם מוצאים

star_female

New member
2 מילות חיפוש יותר טובות מאחת ^^;

גם אני הייתי מופתעת כשזה מצא ^^;

למעלה