יש לי בעיה,

שששלי

New member
יש לי בעיה,

היי, אני שלי בת 14.5 ויש לי בעיה, יש לי אובססיה לתינוקות, זה רציני, אני פשוט מתה על תינוקות (איך אפשר שלא...)כל פעם שאני רואה תינוקות אני נכנסת לדיכאון כי אני גם רוצה אח או אחות תינוקות, יכול להיות שזה נשמע קצת מטומטם מצידי להגיד את זה, אבל אני לא יכולה, אני פשוט מתה על תינוקות, אז חשבתי אולי לעבוד באיזשהו מקום עם תינוקות, המצב הכלכלי בבית שלנו לא משהו, אז אני רוצה לעבוד במקום עם תינוקות ולהרוויח כסף אני גרה באיזור המרכז מישהו מכיר מקום שאני יכולה לעבוד בו? חוץ מבייביסיטר, כי חיפשתי המון וכולם זה לילדים מכיתה א', ואני רוצה לעבוד עם תינוקות תודה, שלי

לאה_מ

New member
אני לא חושבת שיש לך בעיה -

נחמד בעיני שאת אוהבת תינוקות. אין לי רעיון איפה את יכולה לעבוד חוץ מאשר בייביסיטר, אבל את יכולה לנסות לגשת לגני ילדים קטנים באיזורך, ולהציע להם עזרה בימי הקיץ - אולי הם יהיו מעוניינים. חלקם מפעילים קייטנות ממש עד סוף אוגוסט.

אפרתש

New member
יש לך בעיה

כי הורים חוששים להשאיר תינוקות עם נערות כלכך צעירות. ככה שאת צריכה להוכיח את עצמך , ולרכוש את אמונם - את יכולה לפנות לבית חולים ולהציע עזרה במחלקת יילודים (שרק נולדו) או מחלקת תינוקות. אולי תצטרכי לעבוד קצת בהתנדבות, אבל זה גם יקנה לך נסיון, אולי יסכימו לכתוב לך מכתב המלצה אחרי כמה זמן, וגם תיפגשי הרבה הורים. את יכולה ללכת לגינת המשחקים, לשבת ליד הורים עם התינוקות שלהם, ולהתחיל לדבר איתם. תעשי פרצופים לתינוק, תצחיקי אותו, ואם תהיה לך הצלחה - ההורים יתרשמו. פני למעונות היום (ויצ"ו, נעמ"ת, אמונה), אולי הם ישמחו לעזרה.

הילהל

New member
לגבי בייביסיטינג בגיל צעיר

אהי הצחלתי בגיל צעיר בגלל שכנה לחוצה שכל הנערות הבוגרות יותר הבריזו לה. הסיכום היה שאני אמנם שומרת על הקטנים - אבל אמא שלי בביתה, במרחק 3 דקות הליכה, והיא תוזעק אם יקרה משהו שאני לא אצליח להתמודד איתו. לא קרה משהו כזה. אבל זה עזר לשלווה הנפשית של אותה אם. אם אמא שלך מוכנה להיות גיבוי כזה - אולי תמצאי תינוק לשמור עליו?

zimes

New member
יש לי רעיון!

יש אמהות (למשל - לתאומים, בשמירת הריון, או סתם כאלה שיכולות להרשות לעצמן כלכלית), שירצו עזרה עם תינוק בנוכחותן. אז - פחות חשוב הגיל, ויותר חשוב (לפחות בעיני) האופי: אם מסתדרים ונעים זו עם זו (האמא והבייביסיטר), אם הגישה לילדים דומה וכיו"ב. אולי שווה שתפקחי עיניים למודעות מסוג זה (גם באינטרנט, בטיפת חלב, קופת חולים, ובעיקר - עצין ולוחות מודעות באוניברסיטה).

למעלה