יש לי בעיה!!!!!

נוכרי

New member
יש לי בעיה!!!!!

אני נשוי שלוש שנים,יש לנו בת בת כמעט שנתיים ומזה כחודשיים לא קימנו מגע מיני ואני מתוסכל מאוד.המערכת הזודית שלנו התבטאה בכך שאני תמיד הייתי היוזם הנוגע המתלהב והיא ההיפך.אנחנו מאוד פתוחים ומדברים על הכל וגם על זה היא טוענת שהיא עייפה מאוד ושכל האחריות נופלת עליה בהרבה תחומים,ראוי לציון שהיאהניקה קרוב לשנה וחודשיים.היאהפסיקה לקחת גלולות לפני לא מעט זמן,אני מפחד שהיא כבר לא נמשכת או שהיא מהטיפוסים שמאבדים עניין מהר מאוד,מה לעשות אני אובד עייצות??
 
חסר חשק אצל בת הזוג

זוהי תופעה ידועה אחרי לידות ראשונות בעקר אצל נשים המטלות החדשות בבית, העיפות המצטברת והלחצים עם האחריות על הילד גורמים לעתים קרובות לירידה עצומה בחשק המיני אצל נשים חשוב לבצע הערכה הורמונלית כדי לוודא שאין בעיה רפואית הורמונלית אך בדרך כלל לבעיה כזו צריך טיפול מיני זוגי. כדאי לפתור את הבעיה בהקדם כי בדרך כלל זה לא דבר שיפתר מעצמו ורצוי מוקדם ממאוחר לפני שמתחילים מתחים על רקע הבעיה.
 

נוכרי

New member
יש לי עוד שאלה!

למה לבעיה הזו צריכים טיפול מיני זוגי?ומה כולל טיפול שכזה?
 
חוסר חשק לאחר לידה

טיפול מיני זוגי כולל שיחות עם שני בני הזוג.מאחר ומין מקיימים בשניים לפעמים יש צורך בשיחות עם שני בני הזוג כדי להבין את המערכת הזוגית והשפעתה על המערכת המינית. לדוגמא, אשתך טוענת שהיא עיפה מלקיחת אחריות על התינוקת כל היום, אולי ניתן לחלק קצת את הטיפול בילדה ביניכם שיתן לה קצת אויר לנשימה. יכול להיות כמובן שיש כאן נפילה הורמונלית אצלה עקב ההנקה הממושכת שיכולה להסביר את הבעיה אך הרבה פעמים הדבר קשור בהערכות חדשה למצב שיש עוד יצור קטן בבית שדורש המון משומת לב והשקעה נפשית ואנרגתית. אין הדבר קשור בחוסר משיכה אליך, אלא אולי בכך שאשתך עסוקה היום מעל ומעבר בהיותה אמא ופחות נשארות לה אנרגיות לשמש כבת זוג מינית. ניתן בטיפול מיני פרטני או זוגי לפי הצורך להחזיר את המיניות לחיים. בברכה דר ליאורה אברמוב
 
למעלה