יש לי בעיה .......

נועה334

New member
יש לי בעיה .......

אני מכורה לסימס. ממש מכורה.אבל זה לא הבעיה. ממש לא. לפני כ..שנה?אחתי צרבה לי דיסק של הסימס הוט דייט(אז זה היה הכי חדש בשוק).היא התכינה ושיחקנו והיה סבבה. היא לימדה אותי איך משחקים וממש התמכרתי. היא פשוט מחקה את הסימס, בגלל ששיחקתי הרבה. אחרי כמה שבועות,אמא ואבא שלי קנו לי שוב הוט דייט. אבל מסתבר שלא התקנו כל-כך טוב,כי לא הצלחתי לשחק בראשון,רק בהוט דייט. אבל זה לא הפריע לי. אבא שלי ראה שאני ממש אוהבת את הסימס, וצרב לי גם את הסימס בחופשה,וכשניסינו להתקין, זה לא נתן לשחק. טוף,לא נורא ,יש הוט דייט.ל~א,אין הוט דייט.הוא לא נותן לשחק בו,אז יש ראשון?גם לא. אני כבר חצי שנה בלי סימס! האם אפשר להתקין מהתחלה? או שזה נזק בלתי הפיך? תודה רבה,נועה.

chen077

New member
אני לא הבנתי כלום../images/Emo70.gif

אם את יכולה למצת.. ולהיות יותר ספציפית מה הוא כותב לך שאת לא יכולה להתקין או משהו

elcool

New member
דבר ראשון..

אסור לצריב משחקים!!!! מגיע לך שאין לך סימס גי הכל צרוב!!!

נועה334

New member
לא הכל צרוב! רק הסימס בחופשה!

ותודה רבה על התגובה הנחמדה הזו! אוף, חשבתי שתעזרו במקום לצרוח עליי.

ettyshp

New member
../images/Emo4.gifקודם כל

זה לא חוקי לצרוב!!!! ואסור לדבר על זה בפורום..... דבר שני את צריכה להגיד תודה כי אצלי לא רק שהסימס נהרס אלא כל המחשב!!!!!!!!(98) ואני חושבת שאת יכולה להתקין עוד פעם..... נ.ב יש לך איסיקיו?

נועה334

New member
ומאיפה לי לדעת שאסור לדבר על זה

בפורום?? זו הודעה ראשונה שלי. ואני לא צריכה להגיד תודה שרק הסימס נהרס! ולעזאזל, מאיפה לי לדעת שהמחשב שלך נהרס??

elcool

New member
רשום למעלה

שאסור צרובים וזה שצרבת אחד והתקנת על מקורי זה עוד יותר גרוע. וה יוצר באגים ובעיות. ובכלל, הכל חייב להיותר מקורי

נועה334

New member
אוף, אני מצטערת..

לא התכוונתי להתפרף ככה. ומצטערת בקשר לצריבה,אני לא אצרוב יותר.

ettyshp

New member
זה לא מה שמפריע לי........./images/Emo66.gif

פשוט זה אסור בפורום!!! זה לא אומר שאני עושה דברים חוקיים יש לך איסיקיו?........

tiptip4u

New member
אפשר להסיר את המשחק

ולהתקין מחדש, רק בלי הצרוב, למה הוא עושה בעיות (כמו שלי היה וזה היה ממש מעצבן!) טוב, בכל מקרה, התחל> תוכניות> מקסיס > סימס > הסר <<<להתקין מהתחלה>>>>

למעלה